Noutăți și comunicate

Concert HUSH tribute DEEP PURPLE in Hard Rock Cafe

18 septembrie 2010
Concert HUSH tribute DEEP PURPLE in Hard Rock Cafe
Sambata, 18 septembrie 2010, Hard Rock Cafe si ImiPlaceMie te invita incepand cu ora 22:30 sa vezi cel mai bun tribute Deep Purple: HUSH.

Biletele, in valoare de 38 RON, sunt disponibile in retelele myticket.ro, ticketfan.ro, bilete.ro, in magazinele Diverta si Flanco si la Hard Rock Cafe.

Pionieri ai genurilor heavy metal si hard rock, Deep Purple au vandut peste 100 de milioane de albume, ramanand o trupa de referinta in istoria muzicala, alaturi de Led Zeppelin si Black Sabbath. "Smoke on the Water", "Child in Time", "Highway Star" si multe altele au ajuns piese de rezistenta in toate topurile de specialitate ale vremii si sunt reascultate cu placere de iubitorii muzicii de calitate.

HUSH s-a nascut in 1998 din pasiunea pentru muzica Deep Purple. Cu numeroase concerte in Italia, trupa si-am castigat renumele de cel mai bun tribut al acesteia. O incununare a muncii lor a venit pe 4 septembrie 2009, moment in care au cantat alaturi de Ian Paice, basistul Deep Purple, concertele lor din Italia si Spania fiind sold out in cateva zile. HUSH au cantat in deschiderea concertului lui Glenn Hughes in Roma, urcand alaturi de el pe scena pentru "Might just take your life".

Hard Rock Cafe Bucuresti
www.hardrock.com/bucharest


Evenimente recomandate

Top