Noutăți și comunicate

Concert HAIL la Bucuresti - line-up final

13 martie 2012
Concert HAIL la Bucuresti - line-up final
Joi, 29 martie 2012, incepand cu ora 20:00, supergrupul HAIL! va concerta pentru prima dată în România, la București, în clubul Safe House.

In deschiderea concertului, pe scena clubului bucurestean vor urca trupele Pollution din Serbia si bucurestenii de la Red Magnetic.

In cadrul concertului de la Bucuresti componenta HAIL! va fi formata din:
Tim Ripper Owens (ex Judas Priest)
Paul Bostaph (ex Slayer & Testament)
James Lomenzo (ex Megadeth & Ozzy Osbourne)
Dave Linsk (Overkill).

Pollution - trupa a fost infiintata în anul 2007, abordând genul thrash metal. Aceștia au lansat primul album intitulat "Modern Warfare" în anul 2010. Trupa se va afla pentru prima data in Romania, acestia pregatind mai multe surprize pentru publicul bucurestean.

Red Magnetic - Este o trupa relativ noua pe scena romaneasca, avand radacinile RED. In 2008 se elaboreaza primul material discografic,unreleased. Anul 2011 vine cu un suflu puternic al schimbarii.Atitudinea,dorinta de experiment si elaborare aduna intr-o componenta stabila membrii actuali ai trupei si anume:
Geo-voce,chitara acustica,
Narcis-chitara electrica,
Radu-bass,
Valentin (Baloo)-tobe,
cu un colaborator special Edy-violoncel.

Biletele pentru concertul pe care HAIL! il va susține în Safe House vor fi puse în vânzare începând cu data de 08 Martie, pe http://www.myticket.ro și în rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzică, librăria Mihai Eminescu și rețelele afiliate Myticket, la prețul de 40 RON până pe data de 29 Martie, urmând ca în ziua concertului prețul să fie de 50 RON.

Clubul Safe House este situat pe strada Popa Nan, nr 82, lângă Universitatea Hyperion. Mijloacele de transport cu care se poate ajunge la locație: tramavaiele 40, 56, 55, 14, autobuzul 133, metrou (Stația Piața Muncii).

Pagina oficiala a evenimentului: http://www.facebook.com/events/341411015904576/  

Linkuri utile:

HAIL!:
http://www.facebook.com/pages/HAIL/
http://www.myspace.com/hail 
 
 
POLLUTION:
http://www.facebook.com/PollutionThrashMetal
http://www.myspace.com/pollution1 
 
 
RED MAGNETIC:
http://www.facebook.com/redmagnetic
http://www.myspace.com/redmagnetic
http://www.youtube.com/user/HCollide


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top