Noutăți și comunicate

Concert Grimus si The Mono Jacks in Wings Club

24 februarie 2012
Concert Grimus si The Mono Jacks in Wings Club
Vineri, 24 februarie 2012, incepand cu ora 21:00, va avea loc un concert Grimus alaturi de The Mono Jacks in Wings Club din Bucuresti.

Pretul unui bilet este de 20 de lei si se poate achizitiona de la intrarea in club.

"Cine gusta muzica live de calitate nu trebuie sa rateze acest eveniment!", a declarat Dan Birman, fondatorul proiectului "Muzica romaneasca la cel mai inalt nivel". Este vorba de cele doua concerte pe care Grimus si The Mono Jacks le vor sustine la Cluj Napoca si Bucuresti, pe 18, respectiv 24 februarie 2012.

Grimus revin in forta pe scena in 2012 si au pregatit un show din care nu vor lipsi cele mai iubite piese de pe albumele "Egretta" si "Panikon", ambele disponibile in reteaua de librarii Carturesti, sau pe baza de comanda cu livrare prin posta de pe http://www.carturesti.ro.

"Cred ca e cea mai potrivita combinatie de trupe, de stiluri si de public pentru cele doua concerte. Intotdeauna mi-a placut sa impart scena cu o trupa a carei muzica sunt fan, iar The Mono Jacks e o astfel de trupa", a declarat Vali Rauca, chitarist, vocal si compozitor in cadrul trupei Grimus.

The Mono Jacks, trupa al carei solist vocal este nimeni altul decat Doru Trascau de la formatiaAB4, a lansat pana acum albumul "Now in Stereo" si EP-ul "Fortunes", de pe care sunt extrase piesele "Maria", "Come Back Girl", "Push The Pedal", "Woman" si "Modernis". Deasemenea, ambele materiale discografice The Mono Jacks sunt disponibile in reteaua de librarii Carturesti, sau pe baza de comanda cu livrare prin posta de pe http://www.carturesti.ro.

Doru a declarat: "Pe Grimus i-am descoperit cu vreo 5 ani in urma cand i-am vazut live la B52. Afirmam atunci ca sunt una dintre cele mai tapene trupe live. Baietii suna la fel de bine si acum iar Egretta este cu siguranta unul dintre cele mai bune discuri din ultimii ani."
http://www.facebook.com/TheMonoJacks


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top