Noutăți și comunicate

Concert Grimus si I'm the Trip in Club Control

23 octombrie 2014
Concert Grimus si I'm the Trip in Club Control
Joi, 23 octombrie 2014, sunteți invitați începând cu ora 21:00 la un concert al trupelor Grimus și I'm the Trip în Club Control.

Fb event.
Prețul unui bilet este de 20 lei. Biletele pot fi achiziționate la intrarea în club, în ziua concertului.
Sala Berlin/ club Control - Str. Constantin Mille, nr. 4
http://www.facebook.com/clubcontrol



Grimus revine in club Control cu un album nou `Emergence`, lansat in luna martie a acestui an si o energie revigorata de concertele sustinute vara aceasta pe scenele festivalurilor si cluburilor din intreaga tara. Evenimentul debuteaza cu concertul tinerei trupe sibiene I`m the Trip.

Grimus - High ( official video)
http://www.youtube.com/watch?v=zBCJC-bX-Gu



Grimus

O trupa cu un fanbase considerabil, in continua crestere, trupa clujeana Grimus activeaza din 2005, definitivandu-si pozitia pe scena rockului alternativ autohton printr-un stil aparte si o abordare foarte matura.

In primavara lui 2014, trupa a lansat cel de-al treilea album din cariera: « Emergence ». Primele doua extrase pe single si clipurile lor - « Priveste-ma » (singura piesa in limba romana de pe disc) si « High » - s-au bucurat de un mare succes, amplificat de « The Hell I'm In ».

Grimus - « Priveste-ma »
http://www.youtube.com/watch?v=1Qw-XILe90M

Grimus - «The Hell I'm In»
https://www.youtube.com/watch?v=n7DVGGXl7aQ

« Emergence» este produs de Music in Space, albumul fiind inregistrat si mixat de acelasi Adam Whittaker (producatorul englez cu care trupa a lucrat si la primele sale doua materiale, «Panikon» si «Egretta») si masterizat de Tom Waltz.

Band history:
- 2006 - piesa lor de debut, Solitude, devine piesa anului la City Fm
- 2007 - castiga finala nationala a concursului « Global Battle of the Bands » si participa la finala mondiala de la Londra
- 2008 - apare albumul de debut, Panikon, considerat albumul anului de catre critica muzicala autohtona
- 2009 - patru piese extrase de pe album ajung pe locul 1 in clasamentele radio (In A Glimpse, Backseat Driver, Confused, Insanity).
- 2010 - prima lor piesa oficiala in limba romana, Umbre, devine piesa anului la City Fm iar piesa « Started » devine coloana sonora a spotului de promovare Tuborg timp de un an de zile.
- 2011 - apare cel de-al doilea album, Egretta, produs de britanicul Adam Whittaker si masterizat la Sterling Sound din Ny de catre Ue Nastasi. 5 piese de pe album ajung pe locul 1 in clasamentele Radio Guerrilla (Started, Face The Light, Vanity, In Your Eyes, Nature Falls).
- 2012 - in premiera pentru o trupa din Romania, Grimus au fost invitati la 4 festivaluri majore europene : Rock For People din Cehia, Exit Festival din Serbia, Sziget Festival din Ungaria si B'estfest Summercamp din Romania. De-a lungul timpului au impartit scena cu Red Hot Chili Peppers (pe National Arena), Moby, Motorhead, Kasabian, Prodigy, Eros Ramazzotti, Garbage, Placebo, Roxette (pe Cluj Arena), Hurts, dar si cu Sir Salman Rushdie, cel "care le-a dat nume".
- 2013 - din postura de castigatori ai programului Ceetep Grimus sunt invitati la cel mai mare festival european de tip showcase, Eurosonic din Olanda, iar in consecinta la Arezzo Wave din Italia si Vienna Waves din Austria. Piesa « In Your Eyes » devine tema principala a filmului « Love Building ».

http://www.grimus.ro
http://www.facebook.com/grimusworld



I'm the Trip

I'm the Trip s-a format in mai 2012 din dorinta de a completa scena muzicala sibiana cu
elemente de rock modern, rezultand un gen muzical alternativ a carui influente principale vin din desert rock, punk si grunge. Formatia a debutat in Decembrie 2012, bucurandu-se de succes de la prima aparitie.

In Iunie 2014, I'm the Trip a deschis concertul lui Billy Idol de la Bucuresti si a cantat alaturi de nume reprezentative ale scenei alternative romanesti precum Partizan, Byron, Travka, Infected Rain, Touluse Lautrec,.

I'm the Trip sunt castigatorii concursului Maximum Rock - Suport Pentru Underground 2014 si Dynacord Cafe Music Talent 2014.

I'm the Trip inseamna:
Bass - Adi Seven / Chitara; Voce - Gabi B / Percutie - Adrian B. / Chitara - Gabriel S.

http://www.facebook.com/imthetrip



Parteneri media: Music Channel, Eclecticfm.ro, Rock Fm, Radio România Cultural, Radio România București, Romanian Rock Radio, Radio Trib, RadioIndieGen.ro, ȘapteSeri, Zile si Nopti, Dilema Veche, Jurnalul Național, Romania Libera, Sunete, Academia Catavencu, Adevărul, Vice, Decât o Revistă, BeWhere, Arte și Meserii, Ziarul Studențesc Carevasăzică, IQads, Feeder, Veioza Arte, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Musicnights.ro, Urban.ro, Bestmusic.ro, b365.ro, 9am.ro, Modernism.ro, Tonight.eu, Anyplace.ro, iConcert.ro, Gingergroup.ro, Orasulm.eu, JurnalRock, RockOut, Rockstage.ro, MaximumRock, alternativ.ro, muzicabuna.ro, studentie.ro, Mixtopia.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, 121.ro, hotcity.ro, kudika.ro, getlokal.ro, afterhours.ro, vinsieu.ro, letsrock.ro, bestial.ro, rockout.ro, RoEvents, BucharestExpat.com, InYourPocket, , nineoclock, romania-insider.com, cooperativaurbana.ro.


Evenimente recomandate

Top