Noutăți și comunicate

Concert Greenthief, Grand Mexican Warlock si Shesdead in Ageless Club

8 mai 2013
Concert Greenthief, Grand Mexican Warlock si Shesdead in Ageless Club
Miercuri, 08 mai 2013, sunteți invitați începând cu ora 20:00 la un concert al trupelor Greenthief, Grand Mexican Warlock si Shesdead în Ageless Club.

Prețul unui bilet este de 20 lei. Biletele vor fi disponibile la intrarea in club in seara evenimentului. Detalii și rezervări: 0728.264.690.

Adresa Ageless Club : Calea Șerban Vodă, Nr. 213 (lângă intersecția cu str. Cuțitul de Argint, fostul Tehnic Club), București. Mijloace de transport: tramvai 1 și 19,   autobuz 116 și 323 (stația Cuțitul de Argint), metrou (stația Tineretului).
http://www.ageless.ro

Formatia de psychedelic grunge Greenthief din Brisbane (Australia) va include Bucurestiul pe harta turneului european de 9 tari si 19 orase, pentru un concert in clubul Ageless. Alaturi de ei vor concerta formatia maghiara Grand Mexican Warlock (art-rock) si formatia Shesdeaddin capitala. Greenthief este un trio format in 2007 iar muzica lor si-o definesc ca fiind un copil al lui Jeff Buckley si Trent Reznor. Albumul de debut Greenthief a fost produs de faimosul Steve James (The Sex Pistols / The Jam).

Eveniment: https://www.facebook.com/events/132982280224362

Pentru mai multe detalii despre line-up accesati:
https://www.facebook.com/greenthiefband?fref=ts

https://www.facebook.com/grandmexicanwarlock?fref=ts

https://www.facebook.com/shesdeadromania?fref=ts
http://www.facebook.com/agelessclub


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top