Noutăți și comunicate

Concert Gheorghe Zamfir la Hard Rock Cafe

5 aprilie 2016
Concert Gheorghe Zamfir la Hard Rock Cafe
Marți, 05 aprilie 2016, maestrul absolut al naiului, Gheorghe Zamfir, va concerta la cererea publicului pentru a doua oara pe scena de la Hard Rock Cafe, de la ora 21:30, dupa showul sold out din ianuarie! Ocazia este si una anviersara pentru ca la ora 00:00 Gheorghe Zamfir implineste 75 de ani !



Artistul ce a revoluționat sunetul și a adus acordurile naiului la rang de artă, va fi însoțit de trupa sa de acompaniament și te va delecta cu acorduri clasice, dar și cu momente surpriză, ce vor avea în prim plan secvențe pop-rock de referință sau pasaje muzicale din filme celebre.

Pe lângă faptul că a readus în inima și în atenția publicului un instrument aproape uitat, Gheorghe Zamfir și-a legat de-a lungul timpului numele de liniile melodice ale unor producții cinematografice de mare calibru. De la apariția notabilă de pe coloana sonoră a legendarei producții „Le grand blond avec une chaussure noire”, până la mai recentele interpretări incluse în tema sonoră a filmelor “Kill Bill”, “Once upon a Time in America” sau “Karate Kid”, contribuția artistului în domeniul muzicii de film este remarcabilă.

Personalitate marcantă a culturii mondiale, Gheorghe Zamfir a fost salutat de instituții prestigioase din lumea întreagă prin acordarea unor premii și distincții printre care se numără: Medalia Vaticanului, Ordinul Meritul Cultural al Franței, Titlul de Ofițer și Cavaler al Franței, Belgiei și Luxemburgului și Ordinul Comandorului în Columbia.

Așadar, pe 5 aprilie 2016 de la ora 21:30, te așteptăm la un concert distins, în care muzica de film, compozițiile proprii și reinterpetările unor melodii intrate în istorie te vor captiva și încânta în egală măsură.



Biletele pentru concertul lui Gheorghe Zamfir se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro(http://www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele prețuri:
  • 90 de lei, acces general cu loc la masa
  • 120 de lei, VIP, cu loc la masă în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 90 de lei.



Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău – Åžoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top