Noutăți și comunicate

Concert George Baiecea Electric Blues Band in Ageless Club

25 august 2012
Concert George Baiecea Electric Blues Band in Ageless Club
Sambata, 25 august 2012, incepand cu ora 21:00, sunteti invitati la un concert live George Baicea Blues Band in Ageless Club&Pub din Bucuresti.

Pretul unui bilet este de 15 lei.

George Baicea, unul din cei talentați chitariști români, alături de trupa sa, Electric Blues Band, promit un concert cu un feeling deosebit pentru spectatorii care vor veni în Ageless Club & Pub sâmbătă, 25 august 2012. Baicea e promotorul unei muzici de inalta clasa, in gen fusion, avînd deja o istorie și - s-ar spune - o "estetică" bine definită. Deși "fuzionează" la greu, Baicea & band nu se înscriu în totalitate pe linia tradițională, a înaintașilor genului, lăsând loc de "arabescuri" spectaculoase, cu improvizații "rocambolești", criminal susținute de o chitara electrică ce tresaltă când în ritmuri "tăioase", când prin game "siropoase". Fapt care nu poate decît să bucure: dacă nu poți fi categorisit "stilistic" într-o categorie anume, înseamnă că ai vigoare! Ascultătorii de ocazie pot fi surprinși de puritatea muzicală.
Cunoscătorii n-au nevoie de alte cuvinte. O muzica ce poate fi insotita de o licoare parfumata cu arome de blues. Pe care Ageless Club le ofera din plin, alături de băuturi și produse culinare la prețuri "ucigător" de ieftine.

Vă așteptăm, dragi prieteni ai muzicii blues & fusion
Ageless Club: Calea Serban Voda nr.213 (intersectia cu str. Cutitul de Argint), tramvai 1, autobuz 116, 323, metrou Tineretului sau Eroii Revolutiei
http://www.ageless.ro
E-mail: contact@ageless.ro
FB: facebook.com/ageless club


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top