Noutăți și comunicate

Concert George Baicea Electric Blues Band in Ageless Club

27 septembrie 2012
Concert George Baicea Electric Blues Band in Ageless Club
Joi, 27 septembrie 2012, sunteți invitați de la ora 21:00 în Ageless Club & Pub unde George Baicea, unul din cei talentați chitariști români, alături de trupa sa, Electric Blues Band, revin cu un concert cu un feeling deosebit.

Prețul unui bilet este de: 15 lei.
Adresa Ageless Club : Calea Șerban Vodă, Nr. 213 (lângă intersecția cu str. Cuțitul de Argint, fostul Tehnic Club), București. Mijloace de transport: tramvai 1 și 19,   autobuz 116 și 323 (stația Cuțitul de Argint), metrou (stația Tineretului). Booking și rezervări: 0728.264.690, http://www.ageless.ro

Baicea e promotorul unei muzici de inalta clasa, in gen fusion, avînd deja o istorie și - s-ar spune - o "estetică" bine definită. Deși "fuzionează" la greu, Baicea & band nu se înscriu în totalitate pe linia tradițională, a înaintașilor genului, lăsând loc de "arabescuri" spectaculoase, cu improvizații "rocambolești", criminal susținute de o chitara electrică ce tresaltă când în ritmuri "tăioase", când prin game "siropoase". Fapt care nu poate decît să bucure: dacă nu poți fi categorisit "stilistic" într-o categorie anume, înseamnă că ai vigoare! Ascultătorii de ocazie pot fi surprinși de puritatea muzicală. Cunoscătorii n-au nevoie de alte cuvinte. O muzica ce poate fi insotita de o licoare parfumata cu arome de blues. Pe care Ageless Club le ofera din plin, alături de băuturi și produse culinare la prețuri "ucigător" de ieftine.

Sursa : Ageless Club


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top