Noutăți și comunicate

Concert Furnaze, Delusive Dawn, Psychogod si Progeria in TSC

26 septembrie 2010
Concert Furnaze, Delusive Dawn, Psychogod si Progeria in TSC
Duminica, 26 septembrie 2010, Axa Valaha Productions va invita in The Silver Church Club incepand cu ora 19:00 la un concert Furnaze, Delusive Dawn, Psychogod si Progeria.

Adresa culb The Silver Church : Calea Plevnei, Nr. 61, Bucuresti.

FURNAZE (Marea Britanie) - www.myspace.com/furnaze
DELUSIVE DAWN (Germania) - www.myspace.com/delusivedawnmusic
PSYCHOGOD (Bucuresti, Romania) - www.myspace.com/psychogodband
PROGERIA (Targoviste, Romania) - www.myspace.com/progeriabandro

Dupa warmp-up party-ul foarte reusit din prima parte a lunii septembrie, Axa Valaha Productions recidiveaza in campania de promovare a celui mai important eveniment dedicat metalui extrem din aceasta toamna, concertul Watain / Destroyer 666 / Otargos ce se va desfasura pe data de 12 octombrie 2010 in Bucuresti, la The Silver Church Club. De aceasta data este vorba de un concert de warm-up in perspectiva show-ului din octombrie, de asemenea concertul de debut din aceasta toamna pentru Axa Valaha Prods si nu in ultimul rand, daca mai era nevoie, o oportunitate pentru cei care nu cunosc inca locatia eleganta din Calea Plevnei 61 pentru a se convinge de calitatile reale pe care acest club le ofera in perspectiva unui concert live si nu numai.

Astfel, pe 26 septembrie 2010, duminica, vor urca pe scena doua trupe reprezentative ale undergoundului vest european, alaturi de doua trupe romanesti, care vor asigura opening act-ul serii. Headlinerul serii este trio-ul britanic Furnaze, una dintre cele mai interesante aparitii ale scenei undergound britanice, o trupa care isi arata interesul extrem pentru thrash metal old school, amintind in egala masura de trimviratul thrash metal german, dar si de reprezentantii scenei din Bay Area.

Co-headlinerul serii este trupa germana Delusive Dawn, originara din Dresda, un cvintet death metal melodic si old school, cu certe influente Morbid Angel sau Morgoth, un stil extrem, divers si agreabil. Cele doua trupe vor concerta pentru prima data in Romania, in cadrul unui mini-tour organizat de Axis of Evil Entertainment, o colaborare intre mai multi agenti de booking si promoteri locali din Germania si Romania.

Cele doua trupe vor concerta in ordine la Timisoara, Deva, Petrosani, Bucuresti, Sibiu si Cluj-Napoca, urmand ca la inceputul lunii octombrie Furnaze sa fie capul de afis al festivalului benefit Metal Gegen Krebs (Metal against Cancer) ce se desfasoara anual in Saxonia. In deschiderea concertului de la Bucuresti vor participa doua trupe tinere si talentate din undergoundul local, Psychogod si Progeria, ambele afiliate scenei death metal, care cu siguranta vor incalzi atmosfera in cadrul unei seri incendiare.

Biletele pentru acest eveniment costa 20 de lei si se pot procura doar in seara concertului, direct la intrarea in club. Posesorii de bilete la concertul Watain / Destroyer 666 / Otargos beneficiaza de o reducere de 25% din pretul biletului din 26 septmembrie, mentionam de asemenea ca biletele pentru Watain / Destroyer 666 vor fi disponibile la intrarea in club pe 26 septembrie 2010, cumparatorii beneficiind automat de deja anuntatul discount. Pentru alte informatii, contactati Axa Valaha Productions la email axa666[at]yahoo[dot]com sau tel. 0721.107776.

Sursa : Axa Valaha Productions, http://www.myspace.com/coro_axa_valaha


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top