Noutăți și comunicate

Concert Freestay la Hard Rock Cafe

21 aprilie 2017
Concert Freestay la Hard Rock Cafe
Vineri, 21 aprilie 2017, trupa Freestay concertează la Hard Rock Cafe. Vino să asculți “Trebuia sa fii tu, ” “Cerșetori de iubire”, dar și piese de referință din repertoriul internațional și românesc foarte îndrăgite, într-un concert electrizant.



Florin Ristei a câștigat concursul de talente X Factor Romania în anul 2013, iar cu un an mai devreme tot el a fost cel care, alături de Åžerban Niculae, a pus bazele trupei FreeStay. Cel mai recent proiect al său, piesa “Las-o”, lansată anul acesta alături de Vescan, a intrat rapid în topuri și în inimile fanilor.

Formația FreeStay este o trupă apreciată pe scenele din București și din țară. Cu fiecare apariție, trupa și-a consolidat poziția de show-band de top și a încântat publicul, prin repertoriul variat și prin prezența scenică inegalabilă. FreeStay înseamnă: Florin Ristei – voce, Serban Niculae – clape, voce, Alin Teodorescu – clape, voce, Alin Ilies – chitara, Benny Andreica – bass si Vladimir Grafu – tobe.

Concertul va începe la ora 22:30. Biletele pot fi găsite în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/rețea - Magazinul Muzica, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara) și la Hard Rock Cafe.

Biletele au următoarele prețuri:
- 50 de lei - VIP, cu loc la masă în fața scenei.
- 35 de lei - acces general, cu loc la masă;
- 35 lei – bilete fără loc.

Prețul biletului include o bere draught oferită de Carlsberg.
Un eveniment recomandat de Magic FM.


Evenimente recomandate

Top