Noutăți și comunicate

Concert Foxy Lady in Club Sinner's

4 iunie 2011
Concert Foxy Lady in Club Sinner's
Sambata, 4 iunie 2011, incepand cu ora 21:30 sunteti invitati la un concert Foxy Lady in Club Sinner's din Bucuresti.

Pretul unui bilet este de 15 lei.

Sambata seara la Sinner's, v-am pregatit o surpriza: avem intalnire cu blues-ul.

Iar surpriza este cu atat mai mare cu cat o avem ca invitata pe singura chitarista de blues din Romania, ROXANA STROE, impreuna cu trupa sa, denumita FOXY LADY (nume inspirat de la celebra piesa a lui Jimi Hendrix)

Componenta:

Roxana Stroe - voce, chitara, muzicuta
Catalin Rasvan - bass
Nicu Georoiu - tobe

Roxana Stroe are o bogata activitate muzicala, in decursul timpului ea facand parte din Harry Coradini Band, fiind chitarista in trupa Mike & the Blue Spirits cu care a inregistrat si un album, chitarista in trupa Nicola's band,  trupe cu care a efectuat si turnee in tara.

A urcat pe scena cu nume sonore din muzica romaneasca precum: AG Weinberger, Harry Tavitian, Eugen Caminschi, Berti Barbera, Florin Ochescu, Nightloosers, etc. A colaborat cu artisti precum: Corneliu Stroe, Narcisa Suciu, Garbis Dedeian, Marius Popp, Directia 5, Marius Popa, Fernet Blues Band, Cyfer.
A avut numeroase aparitii in emisiuni TV cum ar fi: Taverna, Timpul Chitarelor, Acadeaua, Unora le place, Cronica Carcotasilor, Remix, Interzis FM, Duminica in familie.

Muzicienii de la sectia ritmica a trupei, sunt si ei nume sonore: Catalin Rasvan este un muzician foarte experimentat cu un feeling deosebit si o tehnica impecabila de bass iar Nicu Geroiu, este un tobosar plin de inspiratie, care este mereu in dialog cu ceilalti mebri ai trupei si are o fantezie care de obicei electrizeaza audienta

Asadar, va invitam sambata la Sinner's, unde avem toate ingredientele pentru o seara excelenta, cu o muzica ce iti merge la suflet.

Sinner's Club
Rezervari la: 0723 511 597 



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top