Noutăți și comunicate

Concert FiRMA la BT Live in Club Control

8 decembrie 2016
Concert FiRMA la BT Live in Club Control
Joi, 8 decembrie 2016, seria BT Live continuă in Club Control cu concertul trupei FiRMA, o reprezentantă de valoare a scenei alternative românești, recunoscută și la nivel european încă de la primul album.
Intrare: 30 lei
Open doors: 21:00h. Concertul începe la ora 21:30.



Biletele au fost puse deja în vânzare la club și online pe

https://eventbook.ro/music/bilete-firma-bt-live-6-club-control

FiRMA New video - ”Tot Ce Va Fi”
https://www.youtube.com/watch?v=wkkWN3gm6pg

Facebook event

BT Live se va derula în Club Control (Str. Constantin Mille, nr. 4), începând cu 29 septembrie până la sfârșitul anului 2016.
Următoarele show-uri din cadrul BT Live - powered by Banca Transilvania:
Alexandrina (15 decembrie), Vița de Vie (22 decembrie).

Mai multe detalii despre bilete și reguli acces: http://www.facebook.com/clubcontrol



Una din primele și cele mai importante trupe de alternative din România, FiRMA a îmbinat genuri muzicale precum rock, pop, synth, funk, blues & trip-hop, punând întotdeauna pasiune pentru sunetul de calitate și compoziția originală, de la începuturile lor ieșite din tipare din anii 2000, până la fervoarea maturității actuale.

Atitudinea și tehnica izvorâte din talentul dublat de o etică a muncii de excepție, le-au adus nominalizări, premii și invitații la gale și festivaluri din România, dar și internaționale și i-au făcut să domine suținut topurile.

Cu fiecare din cele trei albume, FiRMA a propus o perspectivă nouă, demonstrând că nu au de gând să se cramponeze de anumiți parametrii stilistici.

După o absență de șapte ani din cluburi și festivaluri, FiRMA a revenit pe scenă în iunie 2014 și și-a recâștigat fulminant poziția și admirația unui public fascinat de acordurile originale, lirica subtilă și nu în ultimul rând de povestea vizuală marca FiRMA.

Trupa a dăruit publicului primul volum al celui de-al treilea álbum și se pregătește de lansarea „Descântece. Vol. 2” în 2017.

Facebook:
http://www.facebook.com/TrupaFirma
Soundcloud:
https://soundcloud.com/TrupaFirma
Youtube:
https://www.youtube.com/c/TrupaFirma
Instagram:
https://www.instagram.com/TrupaFirma



BT Live reunește câteva dintre cele mai valoroase și reprezentative nume ale muzicii alternative românești.

Într-o perioadă în care compozițiile muzicale originale și complexe nu primesc aprecierea meritată, Banca Transilvania suține spiritul artistic românesc, dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară.

http://www.bancatransilvania.ro

Parteneri media: Radio Guerrilla, GoldFM, TANANANA, Radio Seven, ROCK FM, Smart FM, Radio România Cultural, rfi Romania, Eclecticfm.ro, Radio BucureștiFM, Romanian Rock Radio, Radio Trib, RadioIndieGen.ro, ȘapteSeri, Zile si Nopti, Romania Libera, Adevărul, Jurnalul Național, SUNETE, Decât o Revistă, BeWhere, Arte și Meserii, Ziarul Studențesc Carevasăzică, IQads, Feeder, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Unsitedemuzica.ro, Mahmur.info, Musicnights.ro, Urban.ro, Bestmusic.ro, Anyplace.ro, iConcert.ro, Orasulm.eu, JurnalRock, RockOut, Rockstage.ro, MaximumRock, Metalhead.ro, alternativ.ro, muzicabuna.ro, studentie.ro, Mixtopia.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, 121.ro, kudika.ro, getlokal.ro, b365.ro, 9am.ro, Modernism.ro, afterhours.ro, vinsieu.ro, letsrock.ro, bestial.ro, rockout.ro, RoEvents, InYourPocket, cooperativaurbana.ro.


Evenimente recomandate

Top