Noutăți și comunicate

Concert F.A.N. in Subsol Club din Brasov

27 Noiembrie 2014
Concert F.A.N. in Subsol Club din Brasov

Joi, 27 noiembrie 2014, Benediktus Production impreuna cu Subsol Club va invita de la ora 20:00 la un concert cu totul special pentru publicul brasovean. Cei de la F.A.N. promit un show funky, rock 'n' roll si alte genuri care pot fi pe gustul tuturor, un concert cu durata a peste 2 ore!

Support act: 10 lei. Rezervari la acest concert puteti face, la: 0722892356Iata un mash-up/preview inregistrat in studioul propriu al formatiei:
https://www.youtube.com/watch?v=6CEIkEZAAcE

Totodata va prezentam si teaserul de promovare al evenimentului:
https://www.youtube.com/watch?v=5kRFLIRqDrwAdresa oficiala pentru concert o gasiti, aici:
https://www.facebook.com/events/299885303533754/?fref=ts

Un eveniment sustinut de: Romanian Rock RadioTrupa F.A.N. este o trupa de pfunk-rock din Brasov care a fost infinntata 2010. Trupa invita oamenii la distractie dar si la delectare prin auditie. Repertoriul este unul variat care contine piese proprii, in mai multe stiluri de la jazz/rock la funk/rock cu influente de punk si progressive. Avem in repertoriu si coveruri si trupa poate sustine recitaluri de improvizatii/ jam-session in orice stil. Un show F.A.N. poate dura intre 40 de minute si 2 ore depinzand de solicitarile organizatorului.

Trupa a castigat concursul Rock Jazz Folk 2011 Craiova (categoria rock). Respectiv locul 3 la concursul Local Heroes din Sfantu Gheorghe in 2011 si locul 3 la concursul Rock in Park 2014 (Arenele Romane, Bucuresti). Trupa a avut concerte in Galati, Targoviste, Bucuresti (Club A), Campina, Sibiu, Campulung si Brasov. Trupa a cantat in deschiderea concertului aniversar Grup 74 ( Piata Sfatului Brasov). Live jam session cu Hanno Hoeffer la club Fiord Targoviste. Trupa momentan lucreaza la un proiect inedit, un scurt metraj inregistrat live la un studio.

Membrii:
- Watzatka Robert- Chitara, voce
- Bartos Nandor- Clape, chitara, voce
- Bodi Istvan- Bas
- Suto Akos- Tobe.

F.A.N. Fb page:
https://www.facebook.com/Fanofficial?fref=ts
https://www.facebook.com/pages/Benediktus-Production/559548027510124?ref=hl
Concert F.A.N. in Subsol Club din Brasov Concert, festival, eveniment Subsol Club


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.