Noutăți și comunicate

Concert E-Force in Panic Club din Bucuresti

14 mai 2014
Concert E-Force in Panic Club din Bucuresti
Marti, 14 mai 2014, thrasherii de la E-Force se opresc in turneul de promovare al noului album "The Curse..." si la Bucuresti unde vor sustine un concert in Panic! Club.


La doi ani dupa ultimul concert in capitala Romaniei, fanii se pot reintalni cu trio-ul condus de Eric Forrest (ex-Voivod) in cadrul serii Thrash Feast alaturi de un opening act local ce va fi anuntat in curand. Pretul unui bilet este de 15 Ron.

Turneul The Curse a inceput la sfarsitul lunei aprilie si va continua pana la sfarsitul lui septembrie. In afara de concertul din Bucuresti, E-Force vor canta si la Cluj-Napoca, Craiova si Slatina.

https://www.youtube.com/watch?v=8SgFmFSLd_0

Odata cu lansarea albumului, trupa isi prezinta si noul line-up: Eric Forrest va fi insotit in turneu de Krof la baterie (membru care a participat si in turneul din 2005) si de Xav la chitara.

Trupa canadiana E-Force a prins viata in 2001 cand basistul si in acelasi timp solistul Eric Forrest si-a incetat colaborarea cu celebrii Voivod, grup din care facea parte din 1994. Cu un stil thrash cu multiple influente, E-Force prezinta un sound in care se poate regasi amprenta Voivod pusa de Forrest, nelipsind in structura muzicii lor parti ce amintesc de Negatron, sau segmente progresive dintr-un peisaj comun cu cele folosite pe Phobos-ul canadienilor de la Voiod. De cele mai multe ori in concerte, E-Force isi adauga in playlist cateva piese de pe aceste doua albume Voivod. Trupa lui Eric Forrest a mai cantat de doua ori in Romania in cadrul festivalelor Ost Mountain Fest, Rasnov si Metal Crush Party la Bucuresti.

Noul album poate fi comandat de la urmatorul link:
http://www.music-avenue.net/mausoleum/detail.php?id=251152

Pagina oficiala facebook:
https://www.facebook.com/eforceoffical




Evenimente recomandate

Top