Noutăți și comunicate

Concert Directory in Route 66

24 Mai 2014
Concert Directory in Route 66

Sâmbătă, 24 mai 2014, sunteți invitați începând cu ora 21:00 la un concert al trupei Directory în Route 66.

Prețul unui bilet este de 20 lei.Vin cu energie si creeaza o atmosfera incendiara la fiecare concert. Se numesc Directory.

Achi (voce si chitara), prezentator (evenimente si Tv) si Mc timp de 8 ani, cu numeroase aparitii pe toate posturile de televiziune, castigatorul Trofeului Mamaia Copiilor 2001, actor Disney - Vo Dublaje, artist, compozitor si producator la DeMogaMusic, reuseste sa castige publicul printr-un stil aparte, ineractiv si plin de umor. Isi atrage de fiecare data ascultatorii in ringul de dans, abordand cu lejeritate o gama variata de stiluri, de la blues pana la rock'n'roll.

Robert Voicu (bas)a colaborat cu trupa Proconsul si aduce in trupa un vibe unic, ce reuseste sa dea concertului o tusa de mare calitate.

Stefan Constantinescu (chitara)este profesor de chitara clasica si face o nota aparte in aparitiile Directory. Pare sa echilibreze energia debordanta a solistului si traieste muzica in propria maniera, care incita si starneste aplauze.

Bogdan Gherasim - tobosar si producator, cunoscut sub numele "Tsm", adauga o nota de originalitate, surprinde la fiecare concert cu interventii si momente de solo exceptionale.Directory s-au lansat in octombrie 2011, avand parte inca de la primele aparitii de un public fidel. Target-ul trupei sunt cluburile de muzica Live si Marile Festivaluri de Muzica. Trupa va ataca si radiourile prin primul single anuntat pentru vara acestui an.

Stilul variat al trupei (reggae, pop, rock) are o incontestabila nota de originalitate prin abordarea unor piese traditionale din folclorul romanesc, adaptate stilului de concert.

Repertoriu:
- coveruri (internationale si romanesti),
- adaptari originale din folclor
- piese propriiTrupa este calificata in finala GBOB, a participat la mai multe concerte in aer liber la Bikefest 2013, Contrapunct Dance Contest 2013, Bucharest Intl Marathon 2011, precum si la evenimente private.

Trupa Directory a cantat in majoritatea cluburilor bucurestene si asteapta cu nerabdare sa cunoasca si publicul din toata tara.
Concert Directory in Route 66 Concert, festival, eveniment Route 66


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.