Noutăți și comunicate

Concert Directia 5 la Hard Rock Cafe

18 septembrie 2014
Concert Directia 5 la Hard Rock Cafe
Joi, 18 septembrie 2014, trupa Directia 5 revine la Hard Rock Cafe in cadrul clasicelor seri "BestMusic cu"¦", de la ora 21:30! Pregatiti-va de inca un "Live Rock n Roll" marca Marian Ionescu & Co.



Cu peste 22 de ani in lumina reflectoarelor, directia 5 este fara indoiala una dintre cele mai iubite trupe de pop-rock romanesti cu peste 25 de materiale discografice (Lp, Ep) si mii de concerte la activ. Vino la Hard Rock Cafe pe 18 septembrie sa-i vezi alaturi de Toni Seicarescu si sa asculti piese precum "O fata ca ea", "Daca ai sti", "Iti multumesc", "Iarta-ma", "Am nevoie de tine", "Esti stilul meu" sau "Si ce daca".



Biletele pentru concertul BestMusic cu directia 5 din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe http://www.iabilet.ro si pe http://www.bestmusic.ro dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 80 de lei cu loc la masa si 100 de lei Vip cu loc la masa in fata scenei (numarul de bilete la categoria Vip este limitat la 80 de locuri).

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti:
- Magazinele Uman din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru)
- Magazinul Muzica
- Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Str. Frumoasa, nr. 56 (colt cu Calea Victoriei)
- Hard Rock Cafe

Extra:
- Aplicatia de Ios IaBilet valabila in AppStore aici.
- de pe varianta de mobile IaBilet - m.iabilet.ro

Cumpararea biletelor de pe http://www.iabilet.ro asigura automat si rezervarea de locuri la masa scapandu-te de drumul pana la locatie sau de un telefon pentru rezervare. Acestea se aloca in functie de cumpararea biletelor asa ca daca iti cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!



Un eveniment prezentat si organizat de Bestmusic Live Concerts - http://www.bestmusic.ro powered by Magic Fm

Parteneri: Magic Fm, Metalhead.ro, Bestmusic.ro, Mixtopia, Ziare.com, 220.ro, ele.ro, eva.ro, Urban.ro, Zonga, Trilulilu, cinemagia.ro, iConcert, InOras.ro, Port.ro, Deezer, studentie.ro, timesnewroman.ro, Ziarul Ring, Music Nights, MaximumRock, Lets Rock si Bucuresteni.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top