Noutăți și comunicate

Concert Directia 5 la Hard Rock Cafe din Bucuresti

7 noiembrie 2013
Concert Directia 5 la Hard Rock Cafe din Bucuresti
Joi, 7 noiembrie 2013, trupa Directia 5 revine la Hard Rock Cafe dupa un concert sold out in primavara, pentru un show cu piese care mai mult ca sigur va vor face sa zambiti! Evenimentul este prezentat de Samsung si de SEENOW.

De peste 22 de ani in lumina reflectoarelor, Directia 5 este fara indoiala una dintre cele mai iubite trupe de pop-rock romanesti, avand peste 25 de materiale discografice (LP, EP) si mii de concerte la activ. Vino la Hard Rock Cafe sa asculti live piese precum "O fata ca ea", "Daca ai sti", "Iti multumesc", "Iarta-ma", "Am nevoie de tine", "Esti stilul meu" sau "Si ce daca".



Biletele pot fi gasite online pe http://www.iabilet.ro si pe http://www.bestmusic.ro si la Hard Rock Cafe, la pretul de 80 de lei (cu loc la masa) si 100 de lei (loc la masa in fata scenei).
Pe http://www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu Paypal) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa scrieti la contact@iabilet.ro sau sa sunati la 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).

Poti viziona in direct evenimente din Hard Rock Cafe, chiar de pe canapeaua ta, prin aplicatia Seenow, numai pe Samsung Smart TV. Prin acest parteneriat, Seenow si Samsung Smart TV extind conceptul TV-on-demand prin aducerea concertelor live la tine acasa. Utilizatorii pot viziona aceste evenimente atat in direct, cat si inregistrate, vizionarea fiind gratuita in sectiunea FREEZONE.
http://www.seenow.ro/evenimentelive


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top