Noutăți și comunicate

Concert Directia 5 in Hard Rock Cafe

15 noiembrie 2012
Concert Directia 5 in Hard Rock Cafe
Joi, 15 noiembrie 2012, incepand cu ora 21:00, sunteti invitati la un concert Directia 5 in Hard Rock Cafe.

Jack Daniel's Studio No. 7 si Sprint Media prezinta joi, 15 noiembrie, la Hard Rock Cafe, incepand cu ora 21:00, un concert live sustinut de DIRECTIA 5.

Longeviva trupa pregateste o poveste de iubire spusa prin versurile ce leaga fiecare piesa, poveste care ii da intregului spectacol o structura unica si plina de sensibilitate. Vino sa asculti cele mai noi melodii de pe cel mai recent album al lor, "Electric Love Story", dar si alte hituri cu care Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan si Marius Keseri au cucerit topurile muzicale autohtone.

Biletele sunt disponibile:

- Online, pe http://www.iabilet.ro si pe http://www.bestmusic.ro: 60 lei - bilet cu loc la masa sau 80 lei - bilet VIP, cu loc la masa in fata scenei;
- La Hard Rock Cafe: 70 lei - bilet cu loc la masa sau 90 lei - bilet VIP;

- Prin intermediul aplicatiei de mobil Cinemagia.

Pentru biletele in format electronic de pe http://www.iabilet.ro sau http://www.bestmusic.ro se plateste online cu cardul sau via Paypal. Se pot comanda de la unul pana la 20 de bilete. Biletul printat sau e-mailul de confirmare primit pe telefonul mobil se prezinta la intrare, in seara concertului.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top