Noutăți și comunicate

Concert Directia 5 - Cel mai frumos cadou la Hard Rock Cafe din Bucuresti

12 octombrie 2017
Concert Directia 5 - Cel mai frumos cadou la Hard Rock Cafe din Bucuresti
Joi, 12 octombrie 2017, BestMusic Live Concerts va invita la Hard Rock Cafe de la ora 21:30, ca să petreci o seară de neuitat alături de Direcția 5 in cadrul showului "Cel mai frumos cadou"!

Una dintre cele mai îndragite trupe rock te așteaptă cu “O fată ca ea", "Dacă ai ști", "Ești stilul meu, " "Iți mulțumesc", "Am nevoie de tine" și multe alte hituri ce au ocupat primul loc în topurile de specialitate și în inima ta!

Cu mii de concerte la activ și 25 de materiale discografice lansate, Direcția 5 este o prezență consecventă și foarte iubită pe scenele din România. De la albumul de debut lansat în 1992, trecând prin perioada “Superstar” (1999), ce și-a pus amprenta asupra tendințelor muzicale ale vremii și continuând cu mai recentele “Ambiental” (2006), “Aniversare” (2008), Emoție (2009) și “Romantic” (2010), DIRECÅ¢IA 5 a spus și continuă să spună, nenumărate povești de viață și iubire.

Biletele se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Biletele au următoarele prețuri:

- VIP: 109 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)

- Acces General: 89 de lei, cu loc la masa in sala

- Fara loc: 89 de lei

Online pe http://www.iabilet.ro, poti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îți garantează cea mai placută experiență live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top