Noutăți și comunicate

Concert DinUmbra si Tragic in Question Mark

22 ianuarie 2014
Concert DinUmbra si Tragic in Question Mark
Miercuri, 22 ianuarie 2014, Junk House Noisez va invita incepand cu ora 20:30 in club Question Mark la o seara in care metal-ul si muzica psihedelica se vor contopi intr-o atmosfera deosebita intretinuta de trupele DinUmbra si Tragic.

Adresa Question Mark : Calea Victoriei, Nr. 48-50, Bucuresti.

JUNK HOUSE NOISEZ consta intr-un grup de indivizi dornici de a lua parte in evolutia scenei underground, oferind astfel sustinere/promovare neconditionata trupelor de rock / metal / punk / etc, al caror efort merita apreciat.


DINUMBRA (doom death metal)
http://www.dinumbra.ro, http://www.facebook.com/dinumbra, http://www.youtube.com/user/DinUmbraMetal

Liviu Ustinescu - voce
Sebastian Buga - chitara
Cristian Stilpeanu - chitara
Sorin Tudor- bass
Mirel Cristea- tobe

DinUmbra s-a infiintat in anul 1998, cu intentia hotarata de a crea un stil nou in rockul romanesc. Discografia trupei cuprinde un LP ("DinUmbra", 2003), doua EP-uri ("Haunted By Snails", 2007, respectiv "Santandrei" 2011), precum si multe alte prezente pe compilatii din underground. Calificarile obtinute anul trecut in semifinala "Sud" a WOA Metal Battle 2013, respectiv in finala competitiei Rock In Parc (la Arenele Romane, cu legendarii Animals ca headliner) releva faptul ca trupa traverseaza o perioada extrem de productiva din punct
de vedere muzical. In acest an, trupa are ca obiectiv lansarea celui de-al doilea album din cariera.


TRAGIC (tragic metal)
https://www.facebook.com/Trupatragic

Lex - voce
Tavi - chitara
Adrian - bass, vocea a doua
Micutu - tobe

Tragic s-a format în anul 2007. Trupa a avut o evoluție muzicală constantă, neavând o apartenența la un anumit stil cu muzical. Tragic și-a impus propriul stil: tragic metal; o combinație de tragicomedie presarata cu puternice influente de doom, stoner și psihedelic. In martie 2014, Tragic va lansa primul EP intitulat CRONOS.



Evenimente recomandate

Top