Noutăți și comunicate

Concert DinUmbra si Axial Lead in Metalcave din Constanta

7 aprilie 2012
Concert DinUmbra si Axial Lead in Metalcave din Constanta
Sambata, 7 aprilie 2012, incepand cu ora 21:00, va avea loc un concert DinUmbra si Axial Lead in clubul Metalcave din Constanta (bd. Tomis nr.44, la subsol, fostul "Epoca Metalelor").

Pretul unui bilet este de 10 Lei.

DinUmbra, formata in anul 1998, este una dintre primele trupe din Romania care a folosit elemente psihedelice si industriale in combinatie cu doom/death metal. Ep-ul Santandrei, lansat in octombrie 2012 pe http://www.dinumbra.ro, a marcat o noua evolutie in soundul formatiei prin alternanta riff-urilor grele cu pasaje melodioase menite sa evoce mituri si legende de pe meleagurile noastre. In prezent, DinUmbra are un nou vocalist, un EP lansat recent, idei noi si este gata de un nou show incendiar.

Axial Lead este un nume nou aparut in underground, traind intens atmosfera primelor concerte din cariera. Grupul abordeaza un stil ambitios, imbinand metal-ul cu muzica progresiva si experimentala. Ritmurile dinamice si schimbatoare, liniile vocale neconventionale si tematica suprearalista reprezinta un amestec eterogen de idei care va stimula pana si pe cel mai pretentios iubitor de muzica.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top