Noutăți și comunicate

Concert Diana Krall la Sala Palatului din Bucuresti

30 Iunie 2013
Concert Diana Krall la Sala Palatului din Bucuresti

Duminică, 30 iunie 2013,  Diana Krall revine la București, la Sala Palatului, într-un concert de promovare al celui mai recent album al său, "Glad Rag Doll". Spectacolul este organizat de Events.

Americanca Diana Krall a vândut peste 6 milioane de albume în Statele Unite și peste 15 milioane în întreaga lume. În 2009, revista Billboard a clasat-o pe locul secund în topul artiștilor jazz ai ultimului deceniu. Este unul dintre cei mai bine vânduți artisti ai timpului ei și singura cu opt albume ce au debutat pe poziții fruntașe în top Billboard Jazz Albume. Are în palmares două premii Grammy și opt premii Juno, nouă Discuri de Aur, trei de Platină, și șapte cotate Multi-Platină.

Diana Krall - Glad Rag Doll
"Glad Rag Doll", cel mai recent album al său, s-a lansat la finele lui 2012, în octombrie. Antrenant și aventuros, discul  explorează sunete, instrumente și muzicieni noi. Albumul se dezvăluie ascultătorului în acel moment remarcabil când timpul dispare, și muzica, legănatul, balansul și tabuul se ciocnesc cu piese pline de dor și regret. Toate sunt reînnoite în imaginația lui Krall. Diana își numește simplu creația "un album cu cântece și dans".

Diana Krall

"Am intrat cu toții în studio ca și cum piesele ar fi fost scrise ieri. Nu am vrut să fac piese pentru o perioadă anume sau o înregistrare nostalgică", spune Krall. De fapt, acestea sunt melodiile pe care Krall le-a contemplat de-a lungul întregii sale vieți. Atât casa ei din copilărie, cât și locuinta ei actuală sunt pline cu albume 78 RPM și mape întregi cu piese nefinisate, adevărate nestemate.

Diana Krall a colaborat cu designerul de costume Colleen Atwood, deținător al unui Academy Award, și cu renumitul fotograf Mark Seliger pentru a crea o serie de imagini frapante pentru noul album, inspirate de viziunea lui Alfred Cheney Johnston asupra fetelor Follies Ziegfeld din anii "Ëœ20.

Pe 30 iunie, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20.00. Biletele intră în vânzare de joi, 14 martie 2013, și sunt disponibile la prețurile de 450 lei, 400 lei, 300 lei, 250 lei, 180 lei, 130 lei sau 100 lei, în funcție de distanța față de scenă. Tichetele se pot cumpăra online pe http://www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achiziționate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15. Presale: în perioada 14 "" 20 martie inclusiv, toate biletele, cu excepția categoriei VIP, au 10% discount (360 lei, 270 lei, 225 lei, 162 lei, 117 lei și 90 lei). 

Un eveniment recomandat de Magic FM și susținut de Prima TV. Parteneri media: Digi 24, The Money Channel, Șapte Seri, Adevărul, Cațavencii, Dilema Veche, OK!, BeWhere!, Sunete, Cocor Media Channel, The Light Cinema, BestMusic.ro, Iconcert.ro, InfoMusic.ro, Port.ro, Ziare.com, 220.ro, Pețeavă.ro. Parteneri: Comunicatedepresa.ro, Rol.ro, MediaImage, MediaIQ. 


Sursa : Events
http://www.events.ro
Concert Diana Krall la Sala Palatului din Bucuresti Concert, festival, eveniment Sala Palatului


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.