Noutăți și comunicate

Concert Diamonds Are Forever, Blood Youth si While She Sleeps in Club Fabrica

8 noiembrie 2016
Concert Diamonds Are Forever, Blood Youth si While She Sleeps in Club Fabrica
Marti, 8 noiembrie 2016, Diamonds Are Forever revine in Bucuresti pentru a urca pe scena din Club Fabrica alaturi de britanicii de la Blood Youth si While She Sleeps.



Formata in anul 2006, in apropiere de Sheffield, Anglia, grupul While She Sleeps urma sa devina unul dintre cele mai cunoscute si indragite proiecte ale metalcore-ului european.

EP-ul de debut al trupei, "The North Stands For Nothing", a ajuns in mainile fanilor abia in 2010, dar a devenit in scurt timp piatra de temelie a unui proiect ce urma sa creeze senzatie in intreaga lume.

Diamonds Are Forever este o formatie de metal din Cluj-­Napoca. Incepand cu anul 2011 ei se lanseaza pe plan local o data cu lansarea primului lor EP. Acest material le aduce o recunoastere, atat locala, dar si nationala, fiind promovat intensiv prin turnee nationale sau mai apoi prin Europa. Tot odata, formatia castiga notorietate prin premiile ce le obtine, iar aceasta le deschide calea catre concerte de top cu artisti internationali tot mai renumiti: Unearth, Sepultura, Suicide Silence, Caliban, Veil of Maya, Betraying the Martyrs, Cancer Bats si multi altii.

(2) ConcertDiamondsAreForever..._cuRnDtOM5w.jpg
Dupa 4 ani, avand deja trei materiale lansate (2 EP­uri si un Live DVD), Diamonds Are Forever este pregatita pentru o noua incercare: un album nou. Acestia lanseaza in 2015 doua single­uri de pe acest material pentru a dezvalui fanilor un sound nou, mai agresiv, mai bine conturat, insa fara a face rabat de la partile melodice care ii caracterizeaza. Ce este de remarcat la aceasta noua directie este o influenta mai vizibila din genuri muzicale ca si: metalcore/djent, pana la solistici post­rock sau elemente din acesta.

Diamonds Are Forever este un mix de stiluri muzicale, tocmai aceasta libertate in abordarea lor muzicala este unul din punctele lor forte. Formatii similare: Northlane, Breakdown of Sanity, Parkway Drive, Architects, Caliban si multi altii.

Biletele sunt disponibile la pretul de 50 Lei, urmand sa coste 55 Lei. In ziua concertului la intrare, biletele vor costa 60 lei in caz ca showul nu va fi sold out.

Bilete gasiti pe http://www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinele IQBox, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex) si Uman si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara), Cafe Deko, Club Vintage si Club Quantic. dar si la Hard Rock Cafe. Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.


Evenimente recomandate

Top