Noutăți și comunicate

Concert Death DTA, Obscura, Taine si Illuminati la Arenele Romane

4 aprilie 2016
Concert Death DTA, Obscura, Taine si Illuminati la Arenele Romane
Luni, 4 aprilie 2016, sunteti invitati la concertul trupei americane DEATH DTA, ce va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti. Alaturi de americani va canta si trupa germana de progressive metal, OBSCURA in cadrul unui eveniment marca METALHEAD, warmup party pentru Festivalul METALHEAD Meeting 2016 (Exploited, Kreator, Eluveitie, Delain, Rotting Christ, Dragonforce + multi altii). In deschidere vor canta Taine si Illuminati.

Biletele sunt deja in vanzare pe http://www.iabilet.ro si in retelelele iabilet.ro/retea si Eventim iar biletele in presale au preturi speciale !

PROGRAM

Illuminati: 19:00 – 19:30 ( 30 min )
Taine: 19:45 – 20:20 ( 35 min )
Obscura: 20: 40 – 21:30 ( 50 min )
DEATH DTA: 21:55 – 23:55 ( 120 min )


Inca din 1993 americanii si-au construit reputatia de a fi una dintre cele mai creative si inovative trupe de progressive death metal atunci cand au lasant al 5-lea album de studio "Individual Thought Patterns", nume ce a fost acordat si turneului din 2016 in cadrul caruia trupa va ajunge la Bucuresti. Albumul a fost unul dintre cele mai tehnice ale trupei si a aratat talentul si maiestria lui Chuck Schuldiner.

In 2016, legendarul album este adus la viata in cadrul unui turneu european de exceptie iar DEATH DTA vor aduce un tribut live acestei capodopere. Lineup-ul trupei este unul grandios: Steve di Giorgio (Testament, Sadus), Gene Hoglan (Testament, Dark Angel), Bobby Koelble (Death) and Max Phelps (Cynic).

Trupa de progressive metal germana OBSCURA va completa seara si isi vor prezenta cel mai recent album de studio, Akroasis. La 5 ani dupa mult laudatul OMNIVIUM, OBSCURA vor oferi un material puternic si dinamic care va slefui si mai mult stilul death metal-ului contemporan.

Biletele sunt deja in vanzare pe http://www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea iar biletele earlybird costa 65 de lei pana pe 1 martie. Dupa aceasta data, pana pe 4 aprilie biletele costa 70 de lei. In ziua concertului, la intrare, biletele vor costa 80 de lei in limita spatiului disponibil.

http://www.facebook.com/DeathDTATour
http://www.facebook.com/RealmOfObscura
http://www.rtn-touring.com
http://www.relapse.com

Un eveniment METALHEAD, warmup party pentru Festivalul METALHEAD Meeting 2016 (Kreator, Delain, Rotting Christ, Dragonforce + multi altii - 3-5 iunie - Arenele Romane).



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top