Noutăți și comunicate

Concert Dead Kennedys în Club Quantic

3 iulie 2018
Concert Dead Kennedys în Club Quantic
Marți, 3 iulie 2018, legendara trupă americană de hardcore/punk, Dead Kennedys, cântă în premiera la București, în Club Quantic. Primele 50 de bilete costă doar 75 de lei și se găsesc pe www.iabilet.ro, în magazinele Fanco și în rețeaua www.iabilet.ro/retea.


Formată în San Francisco, California în 1978, trupa a fost unul dintre pionerii mișcării punk rock și prima trupă de hardcore americană care a avut un impact major în Marea Britanie. Versurile lor au în genere tentă poltică și satirizează personalitățile vremurilor dar și autoritatea în general. Dead Kennedys a fost una dintre primele trupe cenzurate în magazinele de muzica în anii 80. Trupa a lansat doar patru albume de studio și un EP dar piesele sale sunt deja imnuri ale generațiilor de peste 40 de ani.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX, agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Aceastea costă după cum urmează:
  • primele 50 de bilete - 75 lei
  • presale - 85 lei
  • la intrare - 100 lei
Se pun în vânzare doar 350 de bilete așa că grabiți-vă, numărul lor este foarte limitat!
Accesul este permis persoanelor sub 14 ani doar însoțite de un adult.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top