Noutăți și comunicate

Concert Dark Tranquillity in clubul Quantic din Bucuresti

19 aprilie 2018
Concert Dark Tranquillity in clubul Quantic din Bucuresti
Joi, 19 aprilie 2017, cei din trupa Dark Tranquillity se reintorc la Bucuresti in cadrul turneului ATOMA pentru un show de exceptie ce va avea loc in Quantic club.

Considerati alaturi de In Flames si At the Gates pionierii asa numitei scene metal Gothenburg, Dark Tranquillity au aporape 3 decenii de activitate timp in care au scos 11 materiale de studio, cel mai nou dintre ele, "Atoma", fiind lansat in 2016 si dand numele turneului care va ajunge si la Bucuresti.

De-a lungul timpului, din Dark Tranquillity au facut parte artisti precum Anders Friden (In Flames), Michael Nicklasson (Carnage) sau Daniel Antonsoon (Soilwork). In momentul de fata Dark Tranquililty e o formatie alcatuita din artisti binecunoscuti ai scenei metal internationale, acestia colaborand sau facand parte la un moment dat din trupe precum Hammerfall, Tiamat, In Flames sau Lacuna Coil.

Dark Tranquillity inseamna:

Anders Jivarp - Tobe
Niklas Sundin - Chitara
Mikael Stanne - Chitara/Voce
Martin Brandstrom - Clape
Anders Iwers - Bass

Biletele se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

- Earlybird: 69 lei - primele 100 de bilete
- Presale 1: 79 de lei
- Presale 2: 89 de lei
- La intrare: 100 lei

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top