Noutăți și comunicate

Concert Cyfer's Trio si Foxy Lady in Ageless Club

2 martie 2012
Concert Cyfer's Trio si Foxy Lady in Ageless Club
Vineri, 2 martie 2012, de la 21.30, sunteti invitati la un conert Cyfer's Trio featuring Foxy Lady in Ageless Club, sub genericul Blues de Martisor.

Pretul unui bilet este de 15 lei.

Cyfer's Trio si invitata sa Foxy Lady va vor incanta auzul printr-o imbinare armonioasa de elemente blues, ritmuri funk, structuri specifice muzicii alternative si sonoritati exotice.

Cyfer este "unul dintre cei mai apreciați chitariști ai scenei Blues Rock din România", "un maestru al interpretării libere și al improvizației" (Horia Neagu, Smart FM). Este un împătimit al chitarei slide, cu o tehnică fluidă și expresivă și o remarcabilă energie interpretativă. Are un timbru vocal inconfundabil, baritonal, cu irizații metalice. Cyfer are o experiență concertistică de peste 10 ani și se află într-o permanentă căutare de natură estetică. Muzica lui acoperă o gamă variată de influențe muzicale și este un amestec muzical eclectic, o îmbinare armonioasă de elemente blues, ritmuri funk, structuri specifice muzicii alternative și sonorități exotice. Asimilabil "mișcării de rezistență" din underground, muzicianul Cyfer reprezintă o voce distinctă în peisajul muzical autohton, de la simplele note executate pe chitară, până la producția finală a unui material audio. Creativ și exuberant, Cyfer se remarcă prin originalitatea compozițiilor sale, prin diversitatea lor stilistică și prin calitatea reprezentațiilor sale live.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top