Noutăți și comunicate

Concert Cyfer Trio in Music Hall

24 februarie 2011
Concert Cyfer Trio in Music Hall
Joi, 24 februarie 2011, sunteti invitati in Music Hall la o seara de muzica alaturi de Cyfer Trio.

Pretul unui bilet este de 15 lei. Biletele se pot procura la intrare sau pe www.biletoo.ro. Pentru informatii si rezervari, sunati la numarul 0736.941.655.
Adresa Music Hall : Str. Nicolae Titulescu, Nr. 171, Sector 1, Bucuresti (fostul club Cage), http://www.musichall.ro


Cu o experienta concertistica de peste 10 ani, Cyfer se afla intr-o permanenta cautare de natura estetica. Muzica lui acopera o gama variata de influente muzicale si este un amestec muzical eclectic, o imbinare armonioasa de elemente blues, ritmuri funk, structuri specifice muzicii alternative si sonoritati exotice.

Trupa Everplay va sustine aftershow cu muzica live. Formatia rezidenta este compusa din muzicieni cu experienta, iar playlist-ul va fi alcatuit din muzica anilor '60 -'80.

Music Hall este locul unde muzica de calitate va fi la ea acasa. Clubul este deschis 5 zile pe saptamana, de miercuri pana duminica si gazduieste concerte de mare tinuta, fiind astfel principalul promotor al muzicii live de calitate.Prin urmare, Music Hall va aduce un suflu nou in viata de noapte a Bucurestiului si pune la dispozitia publicului un spatiu aerisit, aflat in imediata vecinatate a statiei de metrou Basarab.

Cu 180 de locuri la mese, parcare, personal instruit, zambitor si amabil, Music Hall vine in intampinarea dorintei fiecarui client de a se relaxa si a petrece seri mai mult decat agreabile.

Te asteptam in Music Hall pentru o seara live perfecta.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top