Noutăți și comunicate

Concert Cuantune in Clubul Taranului

12 Octombrie 2012
Concert Cuantune in Clubul Taranului

Vineri, 12 octombrie 2012, incepand cu ora 21:30, sunteti asteptat la un concert Cuantune in Clubul Taranului din Bucuresti.

Muzica, muze, acorduri de jazz, placeri vinovate si o atmosfera ca'n anii 30 va vor rasfata auzul in decursul unui concert mult asteptat!

Link event facebook: http://www.facebook.com/events/469762593055854/

Elizabeth, Mario, Alex si Andreas promit un spectacol de exceptie, o trecere armonioasa prin acordurile de nu-jazz din repertoriul Cuantune, dar si surprize pentru o zi de vineri de neuitat.

Cruxfader si Elizabeth sunt cei doi compozitori din spatele CUANTUNE, avand alaturi in show-urile live muzicieni precum Andreas Aron (contrabas), Alexandru Olteanu (pian) sau Matt Smith (tobe). Printre piesele de succes lansate pana la acest moment se numara "Stand Up On Your Feet", "This Time", "ËœTonight" si "Addicion", ultima compozitie reprezentand ultimul single al trupei.

Elizabeth, una dintre cele mai bune voci de jazz a noii generatii, a fost influentata muzical, inca din copilarie, tatal ei cantand la acordeon, iar bunicul la saxofon. A luat primele lectii de pian la varsta de 7 ani, a studiat canto-ul clasic, insa dragostea pentru muzica jazz a convins-o sa se dedice total acestui stil, in prezent studiind jazz-ul vocal.

Cruxfader a inceput sa compuna inca de la varsta de 13 ani, fascinat de beat-urile hip-hop. Din spatele laptop-ului, platanelor, mixerului si a clapei, a invatat singur teorie muzicala, experimentand cu ritmuri si sound-uri prin numeroase colaborari cu artisti din zona underground hip-hop si soul, atat din Romania, cat si din Irlanda, unde a locuit timp de 5 ani. Descoperindu-si pasiunea comuna pentru muzica, in special pentru muzica jazz, Cruxfader si Elizabeth s-au hotarat sa cante impreuna si au pus bazele proiectului CUANTUNE.
Concert Cuantune in Clubul Taranului Concert, festival, eveniment


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.