Noutăți și comunicate

Concert Cuantune in Clubul Taranului

12 octombrie 2012
Concert Cuantune in Clubul Taranului
Vineri, 12 octombrie 2012, incepand cu ora 21:30, sunteti asteptat la un concert Cuantune in Clubul Taranului din Bucuresti.

Muzica, muze, acorduri de jazz, placeri vinovate si o atmosfera ca'n anii 30 va vor rasfata auzul in decursul unui concert mult asteptat!

Link event facebook: http://www.facebook.com/events/469762593055854/

Elizabeth, Mario, Alex si Andreas promit un spectacol de exceptie, o trecere armonioasa prin acordurile de nu-jazz din repertoriul Cuantune, dar si surprize pentru o zi de vineri de neuitat.

Cruxfader si Elizabeth sunt cei doi compozitori din spatele CUANTUNE, avand alaturi in show-urile live muzicieni precum Andreas Aron (contrabas), Alexandru Olteanu (pian) sau Matt Smith (tobe). Printre piesele de succes lansate pana la acest moment se numara "Stand Up On Your Feet", "This Time", "˜Tonight" si "Addicion", ultima compozitie reprezentand ultimul single al trupei.

Elizabeth, una dintre cele mai bune voci de jazz a noii generatii, a fost influentata muzical, inca din copilarie, tatal ei cantand la acordeon, iar bunicul la saxofon. A luat primele lectii de pian la varsta de 7 ani, a studiat canto-ul clasic, insa dragostea pentru muzica jazz a convins-o sa se dedice total acestui stil, in prezent studiind jazz-ul vocal.

Cruxfader a inceput sa compuna inca de la varsta de 13 ani, fascinat de beat-urile hip-hop. Din spatele laptop-ului, platanelor, mixerului si a clapei, a invatat singur teorie muzicala, experimentand cu ritmuri si sound-uri prin numeroase colaborari cu artisti din zona underground hip-hop si soul, atat din Romania, cat si din Irlanda, unde a locuit timp de 5 ani. Descoperindu-si pasiunea comuna pentru muzica, in special pentru muzica jazz, Cruxfader si Elizabeth s-au hotarat sa cante impreuna si au pus bazele proiectului CUANTUNE.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top