Noutăți și comunicate

Concert Crispus si Ad Hoc la Festivalul Medieval ”Cetati Transilvane” Sibiu

24 august 2012
Concert Crispus si Ad Hoc la Festivalul Medieval ”Cetati Transilvane” Sibiu
Vineri, 24 august 2012,  trupele Crispus si Ad Hoc se intalnesc pentru o colaborare inedita, un spectacol unicat, care va deschide Festivalul Medieval "Cetati Transilvane" Sibiu.
 
Ambele trupe ating excelenta, fiecare in domeniul sau. Crispus este cea mai titrata si cea mai incitanta trupa de show cu flacari din Romania. Ad Hoc este singura trupa autohtona de inspiratie medievala, acceptata pe scenele mainstream. Ambele fac spectacol.

2-Concert_Crispus_si_Ad_Hoc_la_F_TOIp9vOE.jpg
De data aceasta, si-au unit fortele pentru a spune impreuna o poveste a carei origine se pierde in negura timpului. Folosind fiecare mijloacele specifice de exprimare, in colaborare, Ad Hoc si Crispus prezinta "Povestea vinului". Se zice ca dupa Potop, oamenii au descoperit vita de vie, din care, initial, se facea doar must, pentru ca bautura obtinuta din struguri nu fermenta. Suparat ca oamenii traiesc in armonie si buna intelegere, Dracul si-a bagat coada, stropind vita de vie cu sange de miel, de leu, de porc si de maimuta, blestemand ca cel care exagereaza cu bautul vinului sa se schimbe. Sa fie intai bland ca mielul, apoi mandru si tantos ca leul, in urmatoarea faza sa se tarasca prin santuri ca porcul si, la final, sa se faca de ras ca maimuta.

Intreaga poveste va fi spusa vineri, 24 august, in Piata Mare din Sibiu, prin acrobatii incredibile cu foc si cele mai frumoase piese de inspiratie medievala, adunate de pe toate teritoriile lumii, intr-un spectacol unicat. Crispus si Ad Hoc va invita la show, in deschiderea Festivalului "Cetati Transilvane" Sibiu 2012.

Sursa :  Gala MGMT & PR


Evenimente recomandate

Top