Noutăți și comunicate

Concert Compact - Remember the 80s, la Hard Rock Cafe

9 iunie 2016
Concert Compact - Remember the 80s, la Hard Rock Cafe
Joi, 9 iunie 2016, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe de la ora 21:30 la un concert extraordinar COMPACT – “Remember the 80s”, la fel de vibrant precum cele mai îndrăgite melodii ale formației. Trupa va face o incursiune alături de fani prin hiturile din anii ‘80, dar va oferi spectatorilor și piese mai noi.

Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharest



Vino la Hard Rock Cafe să asculți „Fata din vis”, „Cântec pentru prieteni”, „Ești totul pentru mine” sau „Pe tine te-am ales”, în interpretarea inconfundabilă a lui Paul Ciuci, vocea care a făcut celebre aceste refrene. Vei fi aproape de artiștii tăi preferați și te vei bucura de muzica lor, într-o atmosferă unică. Show-urile explozive, colecția impresionantă de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea ireproșabilă a sunetului îți garantează cea mai plăcută experiență live.



Biletele pentru showul COMPACT se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/rețea - Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman din Băneasa Shopping City și de la Piața Romană, Magazinele IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe precum și în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele prețuri:
  • 55 de lei, cu loc la masă, în sală
  • 70 de lei, VIP, cu loc la masă în față scenei (număr limitat la 80 de bilete)

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 55 de lei. În ziua concertului, biletele vor costa 55 de lei – cu acces general, în limita locurilor disponibile.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top