Noutăți și comunicate

Concert Children Of Bodom in Romania la Turbohalle

12 noiembrie 2013
Concert Children Of Bodom in Romania la Turbohalle
Marți, 12 noiembrie 2013, Promusic Events si revista Maximum Rock vă invită la un concert al trupei Children Of Bodom în Turbohalle.

Exista o prejudecata potrivit careia formatiile de metal nu pot sa aiba succesul grupurilor de pop, dance sau de muzica electronica. CHILDREN OF BODOM, faimoasa trupa finlandeza, desfiinteaza acest mit printr-o cariera la care viseaza orice artist, indiferent de genul abordat. 

Temeliile trupei au fost puse in 1993, in Espoo, Finlanda, cand Alexi Laiho (voce) s-a saturat de tot ceea ce auzea in jurul lui si a decis sa puna bazele unui proiect original. Dupa cateva schimbari de componenta, varianta finala a trupei o reprezinta: Alexi la voce, Roope Latvala la chitara, Janne Wirman la clape, Henkka Seppälä la bas si Jaska Raatikainen la tobe. 

Children of Bodom a lansat pana acum 7 albume, 2 albume live, doua EP-uri, doua materiale compilatie si un DVD. Toate cele 7 albume au castigat Discul de Aur in  Finlanda si au atins pozitii inalte in "infamul" top Billboard 200. Trei dintre albumele trupei au debutat pe locul 1 in topurile finlandeze, iar vanzarile de discuri au atins pragul de 250.000 numai in Tara Celor O Mie de Lacuri. 

Apreciati drept una dintre cele mai bune formatii contemporane de metal (Metal Hammer, MTV), baietii sunt pe cale sa le faca fanilor romani o surpriza printr-un nou concert in Romania! Dupa ce ne-au vizitat in 2011, la Bucuresti la Arenele Romane, apoi in 2012 la Festivalul Peninsula, CoB se intoarce la Bucuresti in 12 noiembrie 2013, in cadrul unui eveniment deosebit realizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan). 

Alaturi de Children of Bodom vor urca pe scena alte doua formatii surpriza pe care le vom anunta in scurt timp!

Evenimentul va avea loc la Turbohalle din Bucuresti.

Amanunte despre pretul biletelor vor fi disponibile in scurt timp iar acestea vor putea fi achizitionate incepand cu data de 15.04.2013, ora 13.00, pana atunci fanii pot castiga 2 invitatii la acest concert AICI.

Pagina de Facebook a evenimentului poate fi accesata AICI.

Ocazia vizitei o reprezinta promovarea noului material discografic al trupei, "Halo of Blood", care urmeaza sa fie lansat in iunie 2013. "Halo of Blood" este discul cu numarul 8 al finlandezilor si promite sa fie exceptional! 

"Ne-a iesit o capodopera. Albumul contine foarte multe elemente noi si inedite, dar pastreaza acel sound specific CoB", a declarat Henkka Seppälä despre noul album. 

Alexi Laiho, liderul formatiei, este foarte incantat de intoarcerea in Romania:
"Fanii nostri din Romania sunt grozavi! Devotati, energici si respectuosi; ei chiar ne inteleg muzica. De aceea, revenirea in Romania este un prilej de bucurie pentru toti membrii Children of Bodom. Abia asteptam!", a declarat muzicianul. 

 
Children of Bodom este formata din:
- Alexi Laiho - voce
- Roope Latvala - chitara, backing vocals
- Jaska Raatikainen - tobe
- Henkka Seppälä - bas, backing vocals
- Janne Wirman - clape, sintetizator 

Albume de studio:
- Something Wild (1997)
- Hatebreeder (1999)
- Follow the Reaper (2000)
- Hate Crew Deathroll (2003)
- Are You Dead Yet? (2005)
- Blooddrunk (2008)
- Relentless Reckless Forever (2011)
- Halo of Blood (2013)

Albume live:
- "Tokyo Warhearts" 
- "Chaos Ridden Years - Stockholm Knockout Live" (DVD)

Compilatii:
- "Bestbreeder from 1997 to 2000" 
- "Skeletons in the Closet" 
- "Holiday at Lake Bodom (15 Years of Wasted Youth)" 

EP-uri:
- "Trashed, Lost & Strungout" 
- "Hellhounds on My Trail"


Sursa : Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin
http://www.maximumrock.ro
http://www.promusicprod.ro



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top