Noutăți și comunicate

Concert Celelalte Cuvinte la Hard Rock Cafe - Categoria VIP este sold-out!

7 decembrie 2013
Concert Celelalte Cuvinte la Hard Rock Cafe - Categoria VIP este sold-out!
Au mai rămas doar nouă zile pană la concertul aniversar prin care trupa Celelalte Cuvinte sărbătorește 32 de ani de carieră. Evenimentul va avea loc în data de 15 decembrie, de la ora 21.00, în celebrul club bucureștean Hard Rock Cafe. Bilete VIP din fața scenei au fost deja epuizate.

Evenimentul - deja devenit o tradiție - se va desfășura sub egida conceptului acustic Trup și Suflet, prezentat pentru prima oară în București în luna octombrie, la Cinema Patria, în fața unei săli arhipline.

Astfel, în data de 15 decembrie, trupa orădeană va susține un concert în două reprize: prima va fi dedicată pieselor acustice, iar cea de-a doua va readuce Celelalte Cuvinte în forță, cu hiturile rock care i-au consacrat.

La Hard Rock Cafe se vor auzi "Scrisori iubite", "Cina dragonului", "Între vise", "Stem", "Stele", "Cel din răsărit", "Despărțire", "Comoara", "Dacă vrei", "Iarbă prin păr", unele "răstălmăcite" de cei patru muzicieni legendari în varianta acustică, altele în varianta originală.

Biletele pentru concertul aniversar Celelalte Cuvinte din Hard Rock Cafe pot fi găsite online exclusiv pe http://www.iabilet.ro si pe http://www.metalhead.ro dar și la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua evenimentului, la intrare.

Mai sunt disponibile doar bilete la pretul de 50 de lei, cu loc la masă.

Pentru a cumpăra bilete online, vă rugăm accesați următorul link:

https://www.iabilet.ro/bilete-celelalte-cuvinte-aniverseaza-32-de-ani-la-hard-rock-cafe-din-bucuresti-579

Un eveniment prezentat de Metalhead.ro și Gala.


Evenimente recomandate

Top