Noutăți și comunicate

Concert Celelalte Cuvinte in Jukebox Venue

12 aprilie 2012
Concert Celelalte Cuvinte in Jukebox Venue
Sambata, 21 aprilie 2012, incepand cu ora 21:00, sunteti invitati la un concert Celelalte Cuvinte in Jukebox Venue din București.

Prețul unui bilet de intrare este de 60 de lei așezat și de 30 de lei în picioare. Biletele se găsesc în reteaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești, Sala Palatului și online pe eventim.ro.

După aniversarea a 30 de ani de carieră, ce a avut loc la Sala Palatului, în decembrie 2011, trupa revine în forță pentru a susține un concert la Jukebox Venue, in data de 21 aprilie 2012. "Cântăm destul de rar în Capitală, drept urmare întâlnirea cu publicul din București este de fiecare dată foarte specială, pentru noi", declară Călin Pop.
Trupa-legendă a rockului românesc, Celelalte Cuvinte este o apariție rară, dar întotdeauna pe deplin gustată de publicul bucureștean.

Concertele Celelalte Cuvinte sunt evenimente în adevăratul sens al cuvântului. Pe 21 aprilie 2012, la Jukebox Venue, fanii Celelalte Cuvinte vor primi încă un concert pe măsura așteptărilor. Un setlist pregătit cu grijă, însumând, ca de obicei, aproximativ trei ore. Accesul în club se realizează începând cu ora 21:00.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top