Noutăți și comunicate

Concert Canaf Excentric in Club Jukebox

1 martie 2012
Concert Canaf Excentric in Club Jukebox
Joi, 1 martie 2012, incepand cu ora 20:00, Canaf Excentric Band va cânta pentru doamne și domnișoare in Club Jukebox din Bucuresti (Strada Turturelelor nr. 11).

Chiar dacă una dintre piesele care i s-au potrivit cel mai bine și pentru care a stârnit ropote de aplauze în cadrul concursului se numește "Sunt vagabondul vieții mele", Canaf este, în fapt, un cavaler. Special pentru doamne și domnișoare, artistul a hotărât să își adapteze și să își îmbogățească repertoriul. Printre piese celebre din bluesul mondial, Canaf Excentric Band va cânta melodii care transmit mesaje de admirație și dragoste doamnelor. "I'll Play The Blues For You", "Guess Who", "Have You Ever Loved A Woman", "Love Me Tender", "Just The Two of Us", "Please Accept My Love" se vor auzi de Mărțișor în Jukebox Venue.

Canaf respectă și admiră femeile. Crede că "Sărut mâna" nu ar trebui să fie doar o formă de salut, ci un fapt.
Tradiționalist, crede în valorile "cu etichetă", păstrează un respect viu și profund reprezentantelor sexului frumos. Așa a învățat de la bunica sa, o doamnă blondă, care a fugit în lume cu un vagabond, bunicul lui Canaf. Iulian a avut o relație foarte strânsă cu ea, ascultându-i poveștile, învățând obiceiurile din lumea bună, dar moștenind talentul nativ într-ale muzicii de la bunicul.

"Cred că Mărțișorul a fost inventat ca să avem un motiv să dăm daruri femeilor și ele să nu se uite ciudat la noi și să întrebe. Nefericiți sunt cei pe care iubitele îi privesc cu suspiciune când oferă o floare sau un cadou. Să dăruiești ceva unei femei și ea să se bucure e cea mai mare sărbătoare. Un zâmbet de la o femeie face cât primăvara..." - declară Canaf.

A fost foarte fericit că a intrat în echipa Loredanei, diva muzicii românești, "o adevărată lady" - după cum o descrie elevul Canaf.

Așadar, împreună cu colegii săi din Excentric Band - Sorin Petrilă (chitară), Vlad Spătar (bas), Răzvan Boroda (clape), Vlad Apetroaiei (tobe) - Canaf va dedica primul concert oficial la București doamnelor și domnișoarelor.

Canaf vă așteaptă pe 1 martie 2012 în Jukebox Venue (Strada Turturelelor, nr. 11).

Biletele s-au pus în vânzare prin Rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe http://www.eventim.ro.)


Evenimente recomandate

Top