Noutăți și comunicate

Concert Canaf Excentric Band in Hard Rock Cafe din Bucuresti

13 februarie 2014
Concert Canaf Excentric Band in Hard Rock Cafe din Bucuresti
Joi, 13 februarie 2014, Iulian Canaf si trupa sa de muzicieni numai unul si unul, Excentric Band, revin pe scena Hard Rock Cafe de la ora 21.00.

Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharest



Canaf Excentric Band inseamna blues, funk si rock, interpretate intr-un stil distinct si personal. Finalistul, dar si unul dintre cei mai iubiti concurenti de la prima editie a emisiunii Vocea Romaniei canta din pasiune si pune mult suflet in ceea ce face. Canaf canta cu patima, cu tot sufletul, incarcand fiecare acord cu emotiile pe care le simte. Pentru el muzica este o stare pe care o traieste foarte intens, impartind-o cu publicul. Pentru ca nu tine cont de reguli si nu are limite pe scena, a fost numit un "excentric".

"Din cea mai mare suma de bani castigata din muzica mi-am permis sa beau un pahar de coniac fin, sa pufai un trabuc cubanez si sa admir o maslina intr-un pahar de Martini. Atat.", declara artistul cu ceva vreme in urma.

Pe scena alaturi de Iulian Canaf vor fi: Sorin Petrila (chitara), Vlad Spatar (bas), Razvan Boroda (clape) si Vlad Apetroaiei (tobe). Biletele pot fi gasite online pe http://www.iabilet.ro, http://www.bestmusic.ro si la Hard Rock Cafe, la pretul de 40 de lei (cu loc la masa) si 50 de lei (cu loc la masa in fata scenei).


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top