Noutăți și comunicate

Concert CRISTINA BALAN & BAND la Hard Rock Cafe

25 Martie 2016
Concert CRISTINA BALAN & BAND la Hard Rock Cafe

Vineri, 25 martie 2016, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe de la ora 22:30, la un concert extraordinar cu revelatia ultimei editii a Vocei Romaniei, Cristina Balan, alaturi de trupa sa.Chiar dacă este cunoscută încă din 1999, când își făcea pentru prima dată apariția în showbiz alături de trupa Impact, Cristina Bălan a revenit in atentia publicului prin participarea la emisiunea-concurs Vocea României, unde a si castigat marele premiu. Cristina a surprins prin originalitate, o voce puternică și un timbru aparte, ușor de recunoscut. "Sunt muzică și muzica este eu", a fost prima declarație pe care a dat-o Cristina imediat după câștigarea marelui premiu Vocea României 2015.

La patru ani a urcat pentru prima dată pe o scenă, în parcul Roselor din Timișoara, orașul natal al artistei. De atunci, drumurile au purtat-o numai în direcția muzicii. A învățat limba engleză ascultând muzica celor de la Queen, cu dicționarul în față încercând să înțeleagă ce spune Freddie Mercury in versuri. A absolvit Colegiul Național de Artă Ion Vidu. A urmat timp de doi ani cursurile Conservatorului din Timișoara, dar a renunțat după doi ani, simțind că drumul ei trebuie să fie altul decât cel pe care îl credea cu ceva ani în urmă. Timp de zece ani, 1999-2009, a activat alături de trupa Impact. În 2013 lansează singleul "Final de război" împreună cu trupa sa - ABCD. Anul 2013 vine și cu vestea că va deveni mămică de gemeni, așa că artista decide să se retragă o perioadă pentru a se dedica exclusiv vieții de familie și creșterii copiilor. În 2015 artista decide că e momentul să revină acolo unde simte că îi este locul, pe scenă.

Cristina Bălan este un artist complet, fiind totodată compozitor și textier pentru o serie de artiști, dar și co-autor pentru mai multe piese de succes internațional.Biletele pentru showul Cristina Balan & Band se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman de la Romana si din Baneasa Shopping City, IQ BOX, rețeaua de magazine Say Shop – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe, precum si in ziua concertului la intrare.

Bilete au urmatoarele preturi:
  • -35 de lei, acces general cu loc la masa, in sala
  • -50 de lei, cu loc VIP in fata scenei, numar limitat la 80 de bilete

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 35 de lei.
Concert CRISTINA BALAN & BAND la Hard Rock Cafe Concert, festival, eveniment Hard Rock Cafe


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.