Noutăți și comunicate

Concert CHRIS NORMAN si RIFF la Sala Palatului din Bucuresti

15 noiembrie 2009
Concert CHRIS NORMAN si RIFF la Sala Palatului din Bucuresti
Formatia RIFF este invitata in concertul lui CHRIS NORMAN ce va avea loc in 15 noiembrie 2009 la Sala Palatului din Bucuresti. Sibienii de la RIFF au pregatit un show energic de 45 de minute, din care nu vor lipsi piesele: Profetul, Ana Maria, Nerostitele cuvinte, Primii Pasi, Un joc a fost, In loc de bun ramas, piese apreciate de cei care iubesc hard rock-ul romanesc.

CHRIS NORMAN, cea mai carismatica voce masculina, vocea legendarei trupe Smokie, revine pe 15 noiembrie 2009 in Romania alaturi de band-ul sau, pentru un concert de exceptie.

Evenimentul, organizat de VreauBilet.ro si Primaria Sectorului 4, face parte din turneul de promovare al celui mai recent material discografic al artistului, lansat in luna februarie 2009, ce se intituleaza Chris Norman,The Hits! From His Smokie And Solo Years.
Hit-urile care au facut inconjurul lumii, clasate pe primele pozitii in topurile internationale ale anilor '70 - '80, precum Midnight Lady, I'll meet you at Midnight, Don't Play Your Rock 'n' Roll to Me sau Some hearts are diamonds, dar si alte melodii mai noi, vor rasuna pe scena Salii Palatului, oferind publicului un eveniment artistic de neuitat.


Evenimente recomandate

Top