Noutăți și comunicate

Concert CARGO la Hard Rock Cafe

21 aprilie 2016
Concert CARGO la Hard Rock Cafe
Joi, 21 aprilie 2015, BestMusic Live Concerts vă invită la Hard Rock Cafe, începând cu ora 21:30, la un concert extraordinar CARGO.



Înființată la Timișoara în 1985, Cargo a revoluționat rockul românesc prin stilul său hard rock, încă de la primul album “Povestiri din gară”. Succesul l-a cunoscut cu albumul din 1995, "Destin", iar gloria absolută în 1998, de Sânziene, când au lansat "Ziua Vrăjitoarelor" și o broșură intitulată "Jurnal de bord", cu textele tuturor cântecelor și biografia oficială a trupei. La începuturile anilor 2000 se lansează "Bagă-ți mințile în cap" sub egida Media Pro Music, iar în 2007 au lansat un album “Best Of”, intitulat XXII, ce conține 22 dintre piesele trupei. Cele mai recente single-uri - “Nu mă lăsa să-mi fie dor” și “A 5-a dimensiune” s-au bucurat în 2013 de un succes enorm la public. “A 5-a dimensiune vorbește despre panica oamenilor cu privire la sfârșitul lumii, la trecerea dintr-o dimensiune în alta”, a spus Adi Barar, chitaristul trupei. “În plus, în piesă este vorba și despre dorința de eliberare a omului modern din jungla vieții moderne, într-o altă lume, într-o altă dimensiune”, a completat Florin Barbu, bassistul Cargo. Anul trecut, CARGO a aniversat 30 de ani printr-un concert grandios organizat de METALHEAD în cadrul festivalului Metalhead Meeting 2015.

Cargo înseamnă
  • Adi Barar – chitară,
  • Adrian Igrișan (baciu)- voce,
  • Tavi Pilan - tobe,
  • Ionuț Carja – clape,
  • Florin Barbu – bass.

Mai multe informații despre artiști puteți găsi pe pagina oficială de Facebook a formației: http://www.facebook.com/cargorock.



Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/rețea - Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Magazinele Uman și IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele prețuri:
- 75 de lei, VIP - cu loc la masă în fața scenei (număr limitat de bilete)
- 55 de lei, cu loc la masă, în sală;

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 55 de lei.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top