Noutăți și comunicate

Concert Bucovina si Negativ in Rockstadt Brasov

25 noiembrie 2011
Concert Bucovina si Negativ in Rockstadt Brasov
Vineri, 25 noiembrie 2011, incepand cu ora 20:00 sunteti asteptati in clubul Rockstadt din Brasov la un concert al trupelor Bucovina si N.E.G.A.T.I.V.

Pretul unui bilet este de 15 lei.

Cu ocazia implinirii unui an de cand Next Evil Event a luat fiinta, ne bucuram sa va anuntam ca vom continua sa va asaltam cu greutati muzicale.
Multumindu-le partenerilor nostri pentru excelenta colaborare si sustinere, va promitem ca pe viitor vom ridica si mai sus stacheta, pentru a aduce un plus de imagine Brasovului la capitolul evenimente muzicale ce se lasa cu headbanging.

Pentru a nu pierde vremea, permiteti-ne sa va prezentam primul dintr-o serie de evenimente pe care le vom organiza in perioada urmatoare in clubul Rockstadt din Brasov.

Astfel, ne face o placere diabolica sa va anuntam ca in data de 25 noiembrie 2011, incepand cu ora 20 orasul nostru va fi onorat de prezenta trupei BUCOVINA. Cei care iubesc muntii, natura, raurile si jivinele codrilor, apusurile și rasariturile deopotriva vor fi foarte incantati de acordurile pagan metal ale trupei ce se intoarce in orasul nostru dupa o pauza deosebit de lunga. Bucovina va fi insotita in concert de cei ce-si spun N.E.G.A.T.I.V., o pastila potrivita pentru orice thrasher autentic adept al sound-ului old school. Originara din Busteni si formata in 2007, trupa isi pregateste primul material de studio in prezent, dar asta nu ii poate tine departe de scena, iar vineri ei promit sa ofere publicului un recital de thrash incendiar.

Berea va fi in cantitati incomensurabile iar nelipsita tombola ii va face pe unii dintre voi bogati in artefacte muzicale.

Va asteptam cu maxim drag,

Next Evil Event.

facebook
https://http://www.facebook.com/event.php?eid=275425212492852&context=create
last.fm
http://www.last.fm/event/3116777+Bucovina+at+Rockstadt+on+25+November+2011
MySpace
http://www.myspace.com/events/View/12215066/Next-Evil-Event/Bucovina-Negativ


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top