Noutăți și comunicate

Concert Boratorii, POV, Demisec si Red Shadow in Suceava

ANULAT !!!
16 aprilie 2011
Concert Boratorii, POV, Demisec si Red Shadow in Suceava
Sambata, 16 aprilie 2011 sunteti invitati in clubul Vox din Suceava la un concert al trupei Boratorii de la ora 21:00. In deschidere vor canta cei de la POV, Demisec si Red Shadow.

Pretul unui bilet este de 10 lei.

Zamisliti in cloaca imunda a viciilor ascunse, BORATORII arunca piatra in ceea ce restul lumii se face ca nu vede. Acest proiect s-a nascut la Suceava in urma cu sapte ani si a beneficiat de serviciile unor consacrati artisti neintelesi din mai multe orase ale Moldovei. Prin muzica la marginea metalului si prin mesajul scandalos contondent au cucerit underground-ul romAnesc. Au avut lansari in cluburi din Bucuresti si Iasi si s-a scris despre ei in ziarele satirice ale patriei.

BORATORII va dau intAlnire in club VOX din SUCEAVA, sambata 16 aprilie 2011, ora 21:00, unde sub deviza "Nicio mila pentru slabiciunile omenesti", va avea loc al doilea concert din seria celor de Paste, care mai cuprinde orasele Bacau si Iasi. Alaturi de noi vor cAnta: P.O.V. punk (TArgu Mures), DEMISEC alternative (Suceava) si RED SHADOW melodic metal (Suceava).


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top