Noutăți și comunicate

Concert Blue Nipple Boy in club Alchemia din Bucuresti

11 mai 2013
Concert Blue Nipple Boy in club Alchemia din Bucuresti
Sambata, 11 mai 2013, sunteti invitati incepand cu ora 21:00 in club Alchemia la concertul Blue Nipple Boy.

Pretul unui bilet este de 15 lei.
Adresa club Alchemia : Calea Mosilor, Nr. 95, Bucuresti.

Blue Nipple Boy inseamna un sound acustic alternativ transpus intr-un ambalaj fresh si completat cu o doza mare de energie si culoare. Concertele trupei sunt foarte dinamice si se caracterizeaza printr-o calatorie prin multe stiluri muzicale, de la indie, alternative, pana la bossa nova si reggae.

De la aparitie si pana in prezent, Blue Nipple Boy s-au remarcat prin mai multe single-uri in heavy rotation-ul Radio Guerrilla si a altor radiouri din Romania, piesele lor ajungand chiar si pe radiouri din Franta, Danemarca sau USA. Piesa Bear Comes Naked a fost inclusa pe compilatia internationala Music Alliance Pact (Mai 2011), trupa fiind prezentata in celebra publicatie The Guardian.

B'Eestfest, Sala Palatului, Plai Festival Timisoara, Arenele Romane, Peninsula Felsziget Festival (2011), Street Heroes Festival, Guerrilive Radio Session sunt doar cateva dintre festivalurile si concertele in care au fost invitati. Cea mai mare aparitie live de pana acum a fost la SZIGET FESTIVAL 2012 in Ungaria, aparitie in urma careia au fost inclusi de Virgin.com in "SZIGET 2012 - top 5 startling new discoveries".

Au fost invitati in Apropo TV sezonul 2013 si au aparut de mai multe ori la MTV Romania, 1 Music Channel, UTV, Antena 1, Antena 2, TVR, UTV, Europa FM. S-a scris despre ei in Sunete, Elle, DOR (Decat O Revista), Arte si Meserii, Tabu, BeWhere si numeroase alte publicatii.

Cel mai nou single al trupei este Musa Nana, o combinatie exotica de reggae, jungle, acustic, lansat pe 19 aprilie 2013 in Bucuresti
http://www.youtube.com/watch?v=yFt2nxLuQg4

Pentru concertul de sambata din Alchemia, codul serii lansat de baietii este: "blue energy in full alchemy night".

http://www.facebook.com/WeAreBNB
http://www.youtube.com/BNBofficialTV
http://www.facebook.com/alchemiagallery


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top