Noutăți și comunicate

Concert Blackbeers si Bordo Sarkany in Fire Club

16 martie 2012
Concert Blackbeers si Bordo Sarkany in Fire Club
Vineri, 16 martie 2012, incepand cu ora 21:00, sunteti invitati in Club Fire pentru un concert Blackbeers. In deschidere vor canta cei de la Bordo Sarkany.

"Life's too short not to be Irish !" spune un vechi proverb irlandez, astfel ca pe 17 martie intreaga planeta sa coloreaza inverde pentru a sarbatori Saint Patrick's Day, ziua patronului spiritual al Irlandei. Bere, muzica si dans iata trei cuvinte prin care putem rezuma Ziua Nationala a Irlandei.
Te asteptam si anul acesta in Fire Club ca sa fii si tu irlandez pentru 3 zile (16,17 si 18 martie 2012).Ti-am pregatit oferte speciale (Carolans-4 lei, TheIrishMan-5 lei, Baby Guiness-5 lei) iar berea va curge in valuri. Si ca evenimentul sa fie complet, vineri, pe 16 martie 2012, avem concert pe ritmuri irlandeze!
Deschiderea este lasata in seama trupei maghiare Bordo Sarkany ce va sustine un program de muzica medieval-celtica interpretat intr-o forma inedita cu cimpoaie si instrumente arhaice. Apoi vor intra in scena cei de la Blackbeers, trupa de rock celtic cu influente irish punk.
Deci nu mai sta pe ganduri,imbraca-te in verde...

We're sending luck and love your way, so join us in Fire Club, Gabroveni 12!


Evenimente recomandate

Top