Noutăți și comunicate

Concert BiMS in Club A

29 februarie 2012
Concert BiMS in Club A
Miercuri, 29 februarie 2012, incepand cu ora 23:00, sunteti invitati la un concert BiMS in Club A din Bucuresti.

Pretul unui bilet este de 10 lei.

O dată la 4 ani avem o zi în plus. De ce să nu o petreci extraordinar, la un concert cu muzică bună, a unei trupe en-vogue care în luna de dragoste a lui Februarie dă glas "fluturilor din stomac"?
Butterflies in My Stomach, trupa care îți dă peste cap simțurile cu ritmurile de nu-jazz, funk, electro te invită la un concert la care să simți din plin că. ...seara de 29 februarie e una câștigată!
Hai și tu în seara de 29 februarie 2012 în Club A! Concertul BiMS nu e unul la care să stai pe scaun, nu e un concert la care să-ți fie frig, nu e un concert de văzut de unul singur. Ia-ți prietenii și vino la un concert la care vei dansa, vei pluti, te vei distra, te vei simți într-o lume magică.

Vrei să vezi cum e la un concert BiMS? Urmărește acest Video!

Vino să o asculți pe Catrinel care umple fiecare spațiu cu vocea ei vibrantă, vino să-l vezi pe Bujor dansând pe bas, pe Meghi jucandu-se cu clapele și samples-urile, vino să simți ritmul și balansul lui Laurentze! și să aluneci pe corzile chitării lui John!

În plus, nu uita de concursul "Cum arată Fluturele Tău?", făcut special pentru ca visele tale să prindă contur! În cadrul concertului din Club A, va fi anunțat câștigătorul dar până atunci dă like paginii oficiale și trimite-ne aripile tale de dragoste!


Evenimente recomandate

Top