Noutăți și comunicate

Concert Benetone Unplugged in Waldo's Pub & Bar

13 mai 2011
Concert Benetone Unplugged in Waldo's Pub & Bar
Vineri, 13 mai 2011, Benetone Band versiunea unplugged performează live pentru tine doar la Waldo's Pub & Bar începând cu orele 22:00. Așa că vino și tu și începe un sfârșit de săptămână incendiar alături de Benetone Unplugged.

Prețul unui bilet la eveniment este 10 lei, iar pentru a rezerva mese scrie la adresa contact[at]Benetoneband[dot]com sau sună la 0752 510 953.
Adresa Waldo's Pub & Bar : Bulevardul Dacia, Nr. 62, București.

Vino și tu să asculți piese clasice din repertoriul Guns, Bon Jovi, Dire Straits, Metallica sau Eric Clapton și să trăiești "the classic rock experience" alături de Porro, Mircea și Alex! Nu poți rata debutul Benetone Unplugged pe scena de la Waldos Pub & Bar.



Åži dacă încă nu te-ai convins că trebuie să participi te așteptăm online la http://Benetoneband.wordpress.com
Grăbește-te! Locurile sunt limitate! 

Un eveniment rockomandat de Mad Dogs Riding Club și realizat cu sprijinul Waldos Pub&Bar, 7 Seri, Zile si Nopti, stiumuzica.ro, afterparty.ro, metalfan, metropotam.ro, lumebuna.ro, bestmusic.ro, inconcert.ro, musicchat.ro, thecity.ro, pubbing.ro, inoras.ro, studentie.ro, metalhead, diseara.ro, letsrock.ro, iconcert.ro, cefacemdiseara.ro, no3, muzica360.ro, 360party.ro, vinsieu.ro si youmago.

Sursa: Benetone Band


Evenimente recomandate

Top