Noutăți și comunicate

Concert Benetone Band si Trupa 23 in Jukebox Club

10 februarie 2011
Concert Benetone Band si Trupa 23 in Jukebox Club
Joi, 10 februarie 2011, sunteti invitati in Jukebox Club de la ora 21:00 la un concert Benetone Band si Trupa 23. Asa ca ia-ti cu tine gasca si vino la Jukebox Club pentru a trai the classic rock experience!

Pretul unui bilet este 10 lei. Pentru a rezerva mese la evenimente : contact[at]benetoneband[dot]com sau sunati la 0720034031.
Adresa club Jukebox : Strada Turturelelor, Nr. 11, Bucuresti.

In luna februarie, Benetone Band si Trupa 23 dau startul la classic rock pentru tine. Saptamana aceasta week-endul incepe mai devreme numai la Jukebox Club - ti-am pregatit o seara speciala si multe surprize.

It's Thursday, it's classic rock! Joi seara, Porro, Mircea, Alex si Thomas iti vor oferi the classic rock experience asa cum te-au obisnuit si te vor face sa vibrezi pe ritmuri de classic rock. In plus, surpriza serii este trupa 23 care vine sa cante cu tine si pentru tine!
Guest starring - trupa 23! Finalisti ai Music Club Awards, Trupa 23, adica Gabriela Lungu, Maria Serban, Bogdan Petris, Bogdan Naumovici, Catalin Serban, Raul Kusak si Stefan Stroe vor canta pentru prima data alaturi de Benetone Band in Jukebox Club.

Si daca inca nu te-ai convins ca trebuie sa participi te asteptam online la http://benetoneband.wordpress.com.


Un eveniment sustinut de Mad Dogs si organizat cu sprijinul Jukebox Club, 7 Seri, Zile si Nopti, stiumuzica.ro, afterparty.ro, metalfan, metropotam.ro, lumebuna.ro, bestmusic.ro, inconcert.ro, musicchat.ro, thecity.ro, pubbing.ro, inoras.ro, studentie.ro, metalhead, diseara.ro, letsrock.ro, iconcert.ro, cefacemdiseara.ro, no3 si muzica360.ro.

Sursa: Benetone Band
www.benetoneband.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top