Noutăți și comunicate

Concert Benetone Band in The Bankers - Thomas se retrage

11 octombrie 2013
Concert Benetone Band in The Bankers - Thomas se retrage
Astazi, 11 octombrie 2013, sunteti invitati la concertul celor din Benetone Band in The Bankers.

INTRAREA ESTE LIBERÄ‚!

Săptămâna aceasta începem weekend-ul cu un concert special, într-unul din locurile foarte dragi nouă, The Bankers. După 3 ani extraordinari și multe momente frumoase împreună, Thomas, toboșarul nostru a decis ca este momentul să ofere bețele și scaunul de toboșar al trupei lui Edi, un tânăr ale cărui calități muzicale îi reamintesc lui Thomas de tinerețe. Deși a decis retragerea de pe scena muzicală, o să mai aveți ocazia să-l vedeți alături de noi pe Thomas la concertele aniversare cu care v-am obișnuit în fiecare primăvară. MULÅ¢UMIM, Thomas!

Orice final de drum este și un nou început. Ambele merită sărbătorite cu o reprezentație incendiară de rock clasic. Unde altundeva decât în pubul în care petreci timp de calitate și în care ați putut să îi vedeți măiestria la tobe a lui Thomas de nenumărate ori? Așadar, vineri 11 octombrie 2013 te așteptăm în The Bankers din București (Strada Șelari, nr. 15), la concertul de retragere a lui Thomas! El și băieții de la BENETONE îți vor oferi un show pe cinste, te vor face să vibrezi pe ritmuri de classic rock cu piese din repertoriul AC/DC, Guns N'Roses, Bon Jovi, Dire Straits, Kings of Leon sau Eric Clapton.

Te așteptăm să îl aplaudăm pe Thomas mai tare ca oricând! Pentru ați rezerva o masă la eveniment poti suna la numărul de telefon 0757.435.837. Ne vedem vineri!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top