Noutăți și comunicate

Concert Benetone Band in Spice Club de Valentine's Day

14 februarie 2013
Concert Benetone Band in Spice Club de Valentine's Day
Joi, 14 februarie 2013, incepand cu ora 22:00, BENETONE Band și-a propus să desființeze miturile siropoase despre Valentine's Day și să demonstreze tuturor că... it rocks! Dacă vrei să petreci o seară incendiară, plină de surprize și classic rock, te așteptăm la evenimentul organizat de BENETONE Band în Spice Club (Calea Victoriei, nr. 21-23).

Prețul unui bilet este de 15 RON.

De la ora 22:00 scena clubului bucureștean va fi animată de acorduri rock încărcate de pasiune și energie. Băieții de la BENETONE Band au pregătit pentru voi o listă de invitați cu totul și cu totul speciali, care vor cânta alături de ei, printre care și soprana Andra Barbu. Cum ne place să păstrăm misterul, o să vă lăsăm pe voi să îi descoperiți pe ceilalți, joi, 14 februarie 2013.

Åži pentru a face totul și mai special, alături de BENETONE Band vor fi prezenți la eveniment și "campionii dansului" de la DecoDance. Cei mai buni instructori ai școlii de dans vor învăța perechile prezente pașii de bază pentru... surpriză! Vă spunem doar că e un gen foarte iubit și elegant. La final, cele mai descurcărețe 3 cupluri vor primi cadou din partea DecoDance câte un voucher pentru o lună de cursuri de dans, gratis.

Rezervările pot fi făcute la numerele de telefon 0766.260.390 și 021.312.01.36.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top