Noutăți și comunicate

Concert Batushka in club Quantic

12 februarie 2017
Concert Batushka in club Quantic
Duminica, 12 februarie 2017, sunteti invitati de la ora 19:00 la concertul trupei Batushka in club Quantic.



Pentru concertul de la Bucuresti de pe 12 februarie biletele se gasesc in reteaua iaBilet.ro la urmatoarele preturi:
  • 45 lei - pret valabil pana pe 31 decembrie;
  • 50 lei - in perioada 1 ianuarie - 11 februarie 2017;
  • 55 lei - in seara concertului, la intrare.

Persoanele care au achizitionat abonament pentru Doom over Bucharest II sau bilete pentru ziua a doua a festivalului (26 noiembrie) vor beneficia de intrare gratuita la acest eveniment in baza bileteului de la Doom over Bucharest.

BATUSHKA vor ajunge la Bucuresti, in club Quantic pe data de 12 februarie 2017, ca urmare a amanarii concertului pe care acestia trebuiau sa il sustina in cadrul Doom over Bucharest II. Alaturi de Batushka pe scena clubului bucurestean vor mai urca 2 trupe, numele lor urmand sa fie anuntat in scurt timp.

Pentru concertul BATUSHKA de la Bucuresti, persoanele care au achizitionat abonament pentru Doom over Bucharest II sau bilete pentru ziua a doua a festivalului (26 noiembrie) vor beneficia de intrare gratuita la acest eveniment.

De asemena, in reteaua iabilet.ro se vor putea gasi si bilete special pentru acest eveniment la urmatoarele preturi:

45 lei - pret valabil pana pe 31 decembrie;
50 lei - in perioada 1 ianuarie - 11 februarie 2017;
55 lei - in seara concertului, la intrare.

Biletele sunt disponibile online pe http://www.iabilet.ro si in punctele fizice ale retelei iabilet: Magazinul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinele IQBox, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), magazinul Uman, pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Beraria H si la Hard Rock Cafe.

Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura Vodafone sau Orange si ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Polonezii de la Batushka vor ajunge pentru a două oară în România, după concertul susținut în cadrul Dark Bombastic Evening. Polonezii se descriu ca o trupă de black metal cu influențe doom și post metal. Deși identitatea membrilor nu este cunoscută, zvonurile spun căaceștia fac parte din trupe cunoscute din scena poloneză.

Albumul de debut “Litourgiya” a fost lansat în 2015 și a fost considerat unul din cele mai bune materiale ale anului, având parte de feedback pozitiv din întreaga lume.

https://www.facebook.com/Batushka-1004746209548365
http://www.batushkaofficial.com/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top