Noutăți și comunicate

Concert BOLTHARD, Deliver The God, Code Red in Club Fabrica

24 septembrie 2010
Concert BOLTHARD, Deliver The God, Code Red in Club Fabrica
Vineri, 24 septembrie 2010 sunteti invitati in club Fabrica incepand cu ora 19:00 la un concert de promovare a noului material al trupei Bolthard : EP-ul "Password:Invalid" si a single-ul "Human Race".

Pretul unui bilet este de 10 lei.
Adresa Club Fabrica : Strada 11 Iunie, Nr.50, Bucuresti,
http://www.fabrica-club.ro

Prin contributia substantiala a sponsorului MIG Management at KeyMen Grup, cu organizarea Club Fabrica, Bucuresti, trupa Bolthard isi continua turneul de promovare al materialelor lansate in primavarea acestui an.

BOLTHARD (thrash / death / metalcore, Bucuresti) - o trupa care de-a lungul anilor a deschis concerte tari, precum Rotting Christ, Ravencult, Cerebral Turbulency, continua traditia unor show-uri incendiare, beneficiind de un set nou de scule si de o punere in scena pe masura. Intr-o formula devenita stabila dupa un an in care s-au dedicat lucrului in studio, sustinuti de un management nou si dinamic, Bolthard este capul de afis al serii, ocazia fiind promovarea EP-ului "Password:Invalid" si a single-ului "Human Race".

BOLTHARD va aduce publicului atat piesele noului EP cat si piese consacrate, mai vechi. In contextul dinamicii scenei thrash / death / metalcore din Romania, trupa devine o constanta, iar finalul lui 2010 si mai ales intregul 2011 vor dovedi o puternica efervescenta din partea Bolthard

EP-ul poate fi ascultat integral pe www.myspace.com/bolthardband

Invitatii Bolthard la Club Fabrica, Bucuresti sunt:
- Code Red (death metal, Brasov) - www.myspace.com/coderedro
- DELIVER THE GOD (hardcore / death metal / metal, Brasov) - www.myspace.com/deliverthegod

Biletele vor fi disponibile la: KeyMen Grup Bucuresti, Mihai Tura, Mihai[dot]tura[at]xlab[dot]ro, 0722 312 949, Bd. Ctin Brancoveanu 9/57, Sector 4, Bucuresti


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top